02-20-2008, 00:12 | #71 | |||
BENİ SEVİP AKP’YE OY VERİYORLAR ..bu gerçekmi?
Alıntı:
|
||||
02-20-2008, 00:13 | #72 | |||
Alıntı:
|
||||
02-20-2008, 00:13 | #73 | ||||
Alıntı:
|
|||||
02-20-2008, 00:14 | #74 | ||||||
Alıntı:
[/quote] 1400 küsür yıl geçti değilmi? artık bi reform lazım!? Erbakanın hatası olmaz demişse o milligörüşçü, hataya düşmüştür,belkide küfre! Tabi anlattıgınız gibi bişey gerçekleşmişse.. Erbakanın en büyük hatasıda, sahte milligörüşçüleri saflarına almasıdır!Önceden kendilerini belirtmelerine rağmen hocamıza yapılan uyarılara hocamız: " camiye giden adama 'sen hırsızlık yaptın veya sen falanca kişiyi haksız yere öldürdün' diyerek kapıdan çevrilirmi!" anlayışıyla bu yanlışa düşmüştür.Ama demekki böylesi hayırlı imiş.Aklar ve karalar belli oldu HAKİKATTE AK'LAR.. |
|||||||
02-20-2008, 00:14 | #75 |
cahil cesurdur görüyorum ifadelerinizden cesurluğunuzu neyse düşe kalka öğreneceksiniz siyaseti ama inş mevlam hidayetinizi tez zamanda nasip eder!!!
|
|
02-20-2008, 00:16 | #76 | |
Alıntı:
bana ilk cahil diyen sensiz ama sana seviyesizsin diyen eminim ilk ben değilimdir |
||
02-20-2008, 00:19 | #77 |
milli görüş milli görüş ya bu neydi bulamadım
ya arkadaşlar birbirinize hakaret etmenin bir anlamı yokki sy milli görüşçü ve hoca yandaşlı arkadaşlarım akparti hükümeti şayet gelmese idi tabanın en az yarısı fazilete nami diğer refah partisine vereceklerdi ama kalkıpta yolda yürümeye hali kalmamış bir kişiye oy vermek zaten yakışmaz deilmi şimdi refah partisi neden kaybetti herşey birden olsun biz yaparız kimse karışamaz demesinde ama akparti hükümeti ne yapıyor tabi abi siz haklısınız öyleydi böyleydi ama bakın şuanada baş örtüsü giremez denilen yerde çankayada ordunun başkomutanlık binasında şimdide yaygaralar kopuyor yok türbanı serbest bırakamazsınız diye ama ne olacak sizde biliyorsunuzki buda erbest olacak e şimdi kavganız ne diye siz en iyisi bırakın bu kavgayıda gelin akpartinin yanında olun zaten seçilemediniz 10 yıl daha seçilemezsiniz bari beraber bir şeyleri başaralım cehaşpe liler bile sizin yaptığınızı yapmıyor yaw :D |
|
02-20-2008, 00:19 | #78 | ||
Alıntı:
|
|||
02-20-2008, 00:20 | #79 |
ben karşılaştırma yapmadımki ama fitnenin ne olduğunu bilemeyecek kadar cahilsiniz. ben milli görüş temelinden değilim ve iikide değilim ben halktan biriyim ve Ehl-i Sünnet yolundayım.
[/quote] sen sadece öyle sanıyorsun( tıpkı hristiyanların kendi inandıklarının doğru olduğuna inandıkları gib)i belki namaz kılıyo oruç tutuyo diğer ibadetlerini yapıyo olabilrsin cihadın ne anlama geldiğini biliyor bunun için çaba sarfediyormusn filistinde olan durumlardan dolayı için acıyor gözlerin doluyor mu ? onlara nasıl yardım ederim arayışna giriyor musun gözlerin gerçekten hakkı göremiyor neden rabbim nasip etmiyor da ondan ha bide kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş |
|
02-20-2008, 00:20 | #80 |
Ey milli görüşçüler Hocanızın '' talebelerini yanlış seçti'' den başka, mesela siyasi bir hatasını söyleyin
|
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|