![]() |
#111 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | ||||||
![]() Alıntı:
|
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
![]() Alıntı:
ülkemde birtek refah partisi döneminde imf ile alış veriş yapılmadı senden önceki hükümet aldığı kıredileri sen emeklilere peşkeş çektin ki zaten ayrıca 3 aylıkm bir süreç içerisinde nasıl bir ilişki kurabiliri şimdi ak parti tüm dünya ülkeleri gibi kredi yi alıyor ayrıca alınan krediler zamanında ve faydalı işke için kullanılıp ve yine zamanında geri ödeniyor sen bahsedebilirmisinki bana akparti hükümetinden önce imf ile olan bağlantımızdan karlı çıktık diye akparti hükümeti şuanada senin bir zamanlarki refah partinin emekliye verdiği 100%100 zammın faturasını ödüyor şuanda hangi medya yada kuruluş imf den bahsediyor demekki belli bile deil artık imf ülkeme ali önünde giriyor arkasında deil [/quote] ondan dolayı iç dış borç 2002 Yılında toplam iç ve dış bor : 207 Milyar $ 2007 Yılında toplam iç ve dış borç : 420 Milyar $ Yani 1923 yılından 2002 yılına kadar olan sürede yapılan borç kadar son 5 senede yapılmış. çok güzel borçlanılmış pardon ödenmiş |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |||||||
![]() Alıntı:
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||||||||
![]() Alıntı:
|
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
![]() hem tekrarcıssın hemde anlayışsızsın terbiye al demiyorum heralde büyüksün terbiye al demek bana yakışmaz büyüklere saygım var....örnek al dedim...benim seviyeme herkes ulaşamaz.... SANA EN GÜZEL CEVAP SUSMAKTIR
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | ||
![]() şunu unutmayalım kar
Alıntı:
2007 Yılında toplam iç ve dış borç : 420 Milyar $ Yani 1923 yılından 2002 yılına kadar olan sürede yapılan borç kadar son 5 senede yapılmış. çok güzel borçlanılmış pardon ödenmiş [/quote]deşim ülkemizde imf ile tek disiplinli çalışan hükümet deilmidir k parti 1923 yılından 2001 yılına kadar olan boçlanekadar ödendi çoğu 1999 depreminde silindi (eski olanlar tabi yardım maksadı ile ) tansu çiller mesut yılmaz erbakan tansu çiller ecevit hükümetlerinin tüm borçlarını hangi hükümet kapatmıştır hortumlanan bankaların açıklarını v.s v.s şimdi bana birtane banka gösterebilirmisin ortumlanmış yada adı çok büyük yolsuzluklara karışmış bir akpartili bakan v.s v.s bankadan az faizle kredi çekmek kötü bireymi bu sayede insanlar ev araba mal mülk .vs sahibi olmuyolarmı devlet böye işliyor ama işini bilene son 75 yılın en az eflasyonunu yaşadın bu ülkede nasıl oluyor bunlaar bora tarihinin en üst düzeylerine çıktı bundan haberin varmı ekonomin dünya piyasası sallantısı haricinde hiç kilitlendimi(kaldiki ozaman bile kilitlenmedi) sence son beş sene içerisinde yaşadıklarımızı ecevit hükümeti zamanında yaşasa idik ülkemiz şuanda ne konumda olrdu |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 12 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 12 Misafir) | |
|
|