AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 02-20-2008, 01:15   #121
Kullanıcı Adı
Yâren
Standart BENİ SEVİP AKP’YE OY VERİYORLAR ..bu gerçekmi?
Alıntı:
Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ceyhanli Nickli Üyeden Alıntı
yaw arkadaşlar valla bu milli görüşçüler sıkmaya başladı. en güzeli cevap yazmamak ben çekiliyorum.
Ceyhanlı öyle hemen pes etmek yok.Deplasman fobisini taddırmamız lazım sahamızda . Birde yakında deplasmana gideceğiz haberinizi olsun, kısaca iadeyi ziyaret.

Gerçi açtığım konuların bazıları siliniyor orada, fikir ve düşüncelere burası kadar özgür değil.
ya janothan ben sana adres verdim gelmedin geldinde benmi görmedim...ama zaten ben milli görüş forumdan çok siz çok değerli arkadaşlarımın yanındayım ;)

.Oraya gelmedim. Bize gelenler başka yerden
Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-20-2008, 01:16   #122
Kullanıcı Adı
batıl yok olucudur

Akpartiye oy verenler 6 ya ayrılır:

1- Chp gelicek diye korkup oy verenler
2- itikadı bozuk olanlar ( amerika süper güçtür,faiz dünya gerçeğidir, dinde siyaset yoktur, vs.. diyenler)
3- Bilgisizler (zinanın suç olmaktan çıkarılması,domuz etinin türk gıda kodeksine uydurulması, ıraktaki kardeşlerimizi bombalamak üzre kalkan uçakların incirlik üsünden lojistlik desteğin verilmesi vs.. gibi icraatlardan haberi olmayanlar)
4- Hala milli görüşçü olduklarına inananlar
5- Kişilere takılıp,davası olmayanlar ("Tayyip ne kadar karizmatik,baksana" diyenler :P)
6- Tüm gerçeği bilebile inadına akparti diyenler :D

Allah ıslah etsin ...
batıl yok olucudur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-20-2008, 01:19   #123
Kullanıcı Adı
zaferinananlarindir
Alıntı:
sesli34 Nickli Üyeden Alıntı
şunu unutmayalım kar
Alıntı:
zaferinananlarindir Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Imf ile Refah Partisi dışında hangi hükümet Imf kabul etmedi ? onunla çalışmadı yasak o deneme ait değilse gerçek bir anayasal düzenlemeler yapılsın yapılan anayasa hala oratalrda yok ve bunu da halk belirlersin sizsizsini iktidar o halde gerçek mana da bir çözüm meydana getirin iktidar başta ise herkes yapılana boyun eğmek zorundadır neden ihl başörtüsü dışında ab ye uyum yasaları jet hızı ile meclisten geçti nedne bizler onalra uymaya çalışıyoruz geçmişte onlar bizden herşeyi almışken ha bide alınan tek şey ahlaki çöküntü dilim ve teknik değil ....
şimdi diyorsunki
ülkemde birtek refah partisi döneminde imf ile alış veriş yapılmadı senden önceki hükümet aldığı kıredileri sen emeklilere peşkeş çektin ki zaten ayrıca 3 aylıkm bir süreç içerisinde nasıl bir ilişki kurabiliri

şimdi ak parti tüm dünya ülkeleri gibi kredi yi alıyor ayrıca alınan krediler zamanında ve faydalı işke için kullanılıp ve yine zamanında geri ödeniyor

sen bahsedebilirmisinki bana akparti hükümetinden önce imf ile olan bağlantımızdan karlı çıktık diye

akparti hükümeti şuanada senin bir zamanlarki refah partinin emekliye verdiği 100%100 zammın faturasını ödüyor

şuanda hangi medya yada kuruluş imf den bahsediyor demekki belli bile deil artık imf ülkeme ali önünde giriyor arkasında deil
ondan dolayı iç dış borç 2002 Yılında toplam iç ve dış bor : 207 Milyar $
2007 Yılında toplam iç ve dış borç : 420 Milyar $

Yani 1923 yılından 2002 yılına kadar olan sürede yapılan borç kadar son 5 senede yapılmış. çok güzel borçlanılmış pardon ödenmiş
deşim ülkemizde imf ile tek disiplinli çalışan hükümet deilmidir k parti

1923 yılından 2001 yılına kadar olan boçlanekadar ödendi çoğu 1999 depreminde silindi (eski olanlar tabi yardım maksadı ile )

tansu çiller mesut yılmaz

erbakan tansu çiller
ecevit hükümetlerinin tüm borçlarını hangi hükümet kapatmıştır hortumlanan bankaların açıklarını v.s v.s
şimdi bana birtane banka gösterebilirmisin ortumlanmış yada adı çok büyük yolsuzluklara karışmış bir akpartili bakan v.s v.s

bankadan az faizle kredi çekmek kötü bireymi bu sayede insanlar ev araba mal mülk .vs sahibi olmuyolarmı

devlet böye işliyor

ama işini bilene son 75 yılın en az eflasyonunu yaşadın
bu ülkede

nasıl oluyor bunlaar bora tarihinin en üst düzeylerine çıktı bundan haberin varmı

ekonomin dünya piyasası sallantısı haricinde hiç kilitlendimi(kaldiki ozaman bile kilitlenmedi)

sence son beş sene içerisinde yaşadıklarımızı ecevit hükümeti zamanında yaşasa idik ülkemiz şuanda ne konumda olrdu

[/quote]

bankalardan çekilen krediler yüzüdnen insanların gelirleri sömürü unsuru oluyor insanlar sömürülüyor kardeşim mal mül sahibi olacağız derken bundann haberin var mı faiz ile oyun olmaz ımf merkez bankarasına cuma gün 3 yatırıyor pazartesi 5 alıyor nerden çıkıyor u 2 benim senin cebinden. ne Âlâ memleket huzur ve refah içinde
zaferinananlarindir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-20-2008, 01:20   #124
Kullanıcı Adı
sesli34
DURMAK YOK YOLA DEVAM :D

AYIP ETMŞSİN HİÇ YAKIŞMIYOR BİZ KARDEŞ DEYİP CEVAP YAZIYORUZ BELKİ DOĞRU YOLU BULU DİYE BAKSANA HANGİ İTHAMLARDA BULUNARAK BİRDE ALTINA ESPİRİ YAPMIŞCASINA BİR İBARE KOYARAK BİZLERE NASIL İTHAM EDİYORSUN

BURADA SATILIK CENNET YADA CEHENNEM YOK SEN HOCANIN KOLLARINA GİT
sesli34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-20-2008, 01:20   #125
Kullanıcı Adı
zaferinananlarindir
Alıntı:
batıl yok olucudur Nickli Üyeden Alıntı

Akpartiye oy verenler 6 ya ayrılır:

1- Chp gelicek diye korkup oy verenler
2- itikadı bozuk olanlar ( amerika süper güçtür,faiz dünya gerçeğidir, dinde siyaset yoktur, vs.. diyenler)
3- Bilgisizler (zinanın suç olmaktan çıkarılması,domuz etinin türk gıda kodeksine uydurulması, ıraktaki kardeşlerimizi bombalamak üzre kalkan uçakların incirlik üsünden lojistlik desteğin verilmesi vs.. gibi icraatlardan haberi olmayanlar)
4- Hala milli görüşçü olduklarına inananlar
5- Kişilere takılıp,davası olmayanlar ("Tayyip ne kadar karizmatik,baksana" diyenler :P)
6- Tüm gerçeği bilebile inadına akparti diyenler :D

Allah ıslah etsin ...

AMİN
zaferinananlarindir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-20-2008, 01:27   #126
Kullanıcı Adı
zaferinananlarindir
Alıntı:
ozturks Nickli Üyeden Alıntı
ŞU REFAH PARTİSİ SAADET PARTİSİ SAVUNUCULARINI ANLAMIYORUM ARTIK ANLAMAK İÇİN ÇABADA SARFETMİYORUM YILLARDAN BERİ YIKICI ELEŞTİRİDEN BAŞKA BİRŞEY YAPMADILAR BENİM 10 YAŞINDAKİ KARDEŞİM BİLE BİLİYORKİ İNSANLARI SÜREKLİ ELEŞTİREREK ONLARI DEĞİŞTİREMEZSİNİZ.NEDEN BİRAZDA YAPICI OLMAYI DENEMİYORSUNUZ NEDEN TAKIM TUTAR GİBİ PARTİ TUTUYORSUNUZ NİYE SAPLANIP KALIYORSUNUZ ANLAMIYORUM.EVET SAYIN ERBAKAN İYİ Bİ SİYASETÇİYDİ Bİ DÖNEM ONUN DÖNEMİYDİ AMA GEÇTİ ARKADAŞLAR.HALA SAYGIM VARDIR HESABIMIZ ALLAH KATINDADIR BU DÜNYADA ONA KARŞI BİŞEY SÖYLEMİYORUM EĞER HAKLI OLAN ONLARSA ORDA GÖRÜŞÜCEZ.AMA LÜTFEN ARTIK SİZDE YETER BİZ SAF DEĞİLİZ ARKADAŞLAR 28 ŞUBATI ASLA UNUTMADIK.BÜYÜK Bİ HATAYDI VE ERBAKAN BU HATANIN BEDELİNİ ÖDÜYOR ŞUAN BARAJ ATINDA KALARAK.BİRGÜN AK PARTİDE Bİ YANLIŞA DÜŞERSE ONUDA BIRAKIRIZ TAKIM TUTMUYORUZ ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ VEDE GEÇMİŞİNİ EMANET EDİYORUZ BİZ BU İKDARLARA.MUHALEFET OLUNURDA BU KADAR OLUNMAZ SAADET PARTİLİLERİN GERÇEKTEN BU ÜLKE İÇİN İYİ ŞEYLER DÜŞÜNDÜĞÜNE İNANMAK İSTİYORUM AMA SADECE ELEŞTRİLER DUYUYORUM YAPICI ÖNERİLER DEĞİL....
Bizler takım tutar gibi parti tutmuyoruz bizler doğrunun yanındayız akp bugün gerçekten ülkemizi kalkındırmış müslüman haklımız tam özgür bir şekilde yaşıyor müslüman bi coğrafyada kan döküldüğünde gerçek mana da tepkisini koyuyor onlarla ilişkilerini kesiyor olmuş olsa idi akp ye de evet derdik ama bizler SADAKATSİZ DEĞİLİZ HOCAYA SADAKAT ŞEREFİMİZDİR BİR ZAMANLAR SAYIN BÜLENT ARINC BEY ŞÖYLE DİYORDU : ERBAKAN HOCAM DA BU DAVAYI BIRKASA BEN ASLA BIRKAMAM BÜGN GÖRÜYORUZ RABBİM BİZLERE DOĞRUYU GÖSTERDİKTEN SONRA SAPTIRMA DOĞRUDA HAKTA SABİT KIL
Alt 02-20-2008, 01:33   #127
Kullanıcı Adı
Yâren
Alıntı:
FORUM YÖNETİCİLERİNDEN KONUNUNKİLİTLENMESİNİ İSTİYORUM

BU RİCA DEİL GÖREVE ÇAĞIRIYORUM

KONU İYİCE SAPTI MAKSAT ALY ETMEK
Burada verilemeyecek cevabımız yok. Konu maksadından çıksada saygı çerçevesinde tartışma devam etmesi taraftarıyım. Maksadı provokatörlük olanlar zaten kendini belli etmekte, buraya üzüm yemeye gelenlerin fikirlerine eleştirilerine herdaim açığız. Baştada dediğim gibi verilemeyecek cevabımız yok.

Konu bir süredeha açık kalacak
Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-20-2008, 01:34   #128
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
FORUM YÖNETİCİLERİNDEN KONUNUNKİLİTLENMESİNİ İSTİYORUM

BU RİCA DEİL GÖREVE ÇAĞIRIYORUM

KONU İYİCE SAPTI MAKSAT ALY ETMEK
Burada verilemeyecek cevabımız yok. Konu maksadından çıksada saygı çerçevesinde tartışma devam etmesi taraftarıyım. Maksadı provokatörlük olanlar zaten kendini belli etmekte, buraya üzüm yemeye gelenlerin fikirlerine eleştirilerine herdaim açığız. Baştada dediğim gibi verilemeyecek cevabımız yok.

Konu bir süredeha açık kalacak
bence konu konulığundan çıkarsa hemn kitlensin...
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-20-2008, 01:36   #129
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Takım tutar gibi parti tutmayanlar, sadakat için Hoca'nın peşinden gidiyoruz diyorlar ...

Bu ne yaman çelişkidir böyle ... Allah c.c. idrakinizi artırsın.

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-20-2008, 01:37   #130
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Takım tutar gibi parti tutmayanlar, sadakat için Hoca'nın peşinden gidiyoruz diyorlar ...

Bu ne yaman çelişkidir böyle ... Allah c.c. idrakinizi artırsın.

VesseLam
necip fazıl hoş geldin....seni burda görmek ne güzel
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)