02-20-2008, 02:03 | #141 |
BENİ SEVİP AKP’YE OY VERİYORLAR ..bu gerçekmi?
İnanları Rahatsız edici İcraatlar. permalink
-------------------------------------------------------------------------------- zinayı serbets bırakan ... Domuz etinin kasap vitrinlerinde diğer meşru hayvanlar gibi teşhirini sağlayan ve domuza kredi veren tüzükleri hazırlayan. Kuran okutan ve öğrenim yapanlara 3 aydan 1 seneye kadar hapis cezasını öngören kanunu çıkaran İmar Yasasında eskiden var olan "Cami yeri ayrılır" hükmünü kaldırıp yerine "İbadethane" hükmünü ikame ile kilise ve havraların açılmasına inşasına müsaade eden. Din bahçelerinin kurulmasını sağlayan Nüfus cüzdanlarından din hanesini kaldıran. Lezbiyenlere homoseksüellere özgürlük tanıyan gey klüplerinin kurulmasına AB adına rıza gösteren. Müstehcenlikle mücadele etmeyi düşünmeyen Dahası Başörtülüleri küçümseme amacıyla bunların % 1.5 nispetinde olduğunu söyleyen bir başbakan yardımcısının dahil olduğu bir siyasi kadro Diğer taraftan başörtüsünü küçümseme amacıyla başörtülü kişilerin orman içinde sadece bir ağaçtan ibaret olduğunu beyan eden bir başbakan ABDyi stratejik ortak kabul eden ve dönemleri içinde İncirlikten Müslüman Irak halkına karşı 4900 sorti yaptırmakla övünen bir Milli Savunma Bakanı tüm milleti cidden inananları hassaten rahatsız edici mahiyettedir. İnsanlığın kanseri uru düşmanı durumunda olan ve tüm insanlığı köle olarak kabul eden arzı mevudu kurma heyecanı içinde gayret gösteren İsraili müttefik kabul eden ve İsrailin hakimiyetinde bulunan Müslümanların ezilmelerin ses çıkarmayan bir siyasi kadro. Diğer taraftan çıkarttıkları Toprak Kanunu ile ülke topraklarının köylere kadar inilerek yabancılara satışına izin veren. çıkarmaya çalıştığı Vakıflar Kanunu ile de Hristiyan ve Yahudi vakıflarına iddia etmeleri halinde toprak verme kapılarını açanlar inanları rahatsız etmektedir... |
|
02-20-2008, 02:04 | #142 | |||||
Alıntı:
Ağlanacak durumunuza sayemde gülebildiyseniz, ne mutlu bana |
||||||
02-20-2008, 02:05 | #143 | |||
Alıntı:
ALTINDA YAZAN ZAMAN GAZETESİ İBARESİNİ GÖRMÜYORSANIZ HAKKI GÖRMENİZ MÜMKÜN DEĞİL ZATEN |
||||
02-20-2008, 02:05 | #144 |
Şu dinimize sövenlere ve işinize geldiği için konuşturduğunuz ve konuştuğunuz medya maymunlarına göstermiş olduğunuz enpatiyi, Ak Parti ve mensuplarına gösterebilmiş olsa idiniz, araya saçılan bu nifak tohumlarından nasiblenmemiş olurdunuz, ama dünya menfaat döngüsü üzerinde devam ettiği için, ve zamanın zülmü, Müslümanların arasında nifak yarışı olduğu için böyle bir güzelliğin sizlerde zuhur etmesi beklenemez ...
VesseLam |
|
02-20-2008, 02:06 | #145 |
İşte siz hocanızın Türkiye' nin en adi kanalının en adi patronuna evini açıp, onun vasıtasıyla parti propagandası yapmasını bile kabullenebiliyorsunuz. Hocanızı bu konuda bile eleştiremiyorsunuz. Hayır yanlış yaptı diyemiyorsunuz. Çünkü onu haşa peygamber gibi görüyorsunuz. Haşa hatasız kabul ediyorsunuz. Tuncay Özkan' gibi adi bir adamı bile mideniz kaldırabiliyor. Size söylenecek tek laf kaldı: Yazıklar olsun...
|
|
02-20-2008, 02:10 | #146 | ||||
Alıntı:
|
|||||
02-20-2008, 02:13 | #147 | |
Alıntı:
|
||
02-20-2008, 02:14 | #148 | |
Alıntı:
Ayrıca Türkiye' den alınan toprak yine Türkiye' de kalıyor. Toprağın özlük hakları Türkiye Devleti' nde. Bir araştır bakalım. Yurtdışındaki müslüman Türklerin ne kadar toprak satın aldığını. Sadece Belçika' da Türklerin satın aldığı toprak oranı, Türkiye' nin sattığı toprak oranından daha fazla. Hep diyorsunuz ki vermeden alalım... |
||
02-20-2008, 02:19 | #149 | ||
Alıntı:
|
|||
02-20-2008, 02:21 | #150 |
Bu sözleri söyleyen kişilerin iktidarını daha önceden görmemiş olsa idim, EywAllah der, köşeye çekilirdim. Lakin İsrailin baskılarını sadece mitinglerde seçim aracı olarak kullanan bir siyasi görüşün, bunu örnek göstererek zalim karşısına dikildiğini söylemesi sadece bir kandırmacadan ibaret olduğunu ortaya koyuyor.
Türkiye sabretmesini bildiği sürece, eğik olan kafasını yerden kaldıracak ve miting meydanlarında değil, siyasi arenalarda sesini yükseltmeye başlayacaktır. Ak Parti hükümeti ile surda bir gedik açılmıştır. Bundan sonraki safhalarda, halkımız sabrına sahip çıkar, elindeki kozu doğru kullanabilirse, Kefeni hazır olan yöneticiler ile yolun gittiği yere kadar ve Mevla nasib ederse Menzile varıncaya kadar devam eder ... Lakin yolunu şaşırır eski siyasetlere pirim vermeye kalkar ise, paşaların tokatlarını yüzünde hisseder ve zamanında olduğu gibi diğer yanağını zalimin önüne uzatır. Bunlar görünmemiş veyahutta görünemeyecek şeyler değil. İslami tutup kaldırayım derken İslama zarar vermekten Allah c.c. bizleri muhafaza buyursun. Gerçekten İslam'ın ateşini yüreğinde hisseden dostlarımızda zamanı geçmeden bu gerçeğin idrakine varabilsinler diye niyaz ediyorum. Tüm gönül dostlarını sevgi ve hürmetle selamlıyor, Kimsesizlerin Kimsesi olan Allah'a emanet ediyorum. VesseLam |
|
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|