AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Forum Aktivitelerİ Forum aktivitelerimizi burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-11-2008, 12:37   #61
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Standart HEP BİRLİKTE HİKAYE YAZALIM
Sanırım evet,,,
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-11-2008, 13:50   #62
Kullanıcı Adı
Gönülden
ya bir şey diyeyim arada yazmıştık... adamın adam adı Berildi sonra değişti Hüsnü oldu..bir köye yerleşmişti ..o kısımlar nerde..
Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-11-2008, 13:56   #63
Kullanıcı Adı
sessizlik
Çevrenin şaşkın ve kızgın bakışları içinde kendini toparlayan kahramanımız daha tam doğrulmuşken kafasına yediği çantanın etkisiyle bir den afalladı.Bu yediği çantanın sahibi üzetine düştüğü yaşlı kadındı ve mahcup bir şekilde süratle oradan kaçarcasına uzaklaştı.
sessizlik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-11-2008, 14:00   #64
Kullanıcı Adı
sumeyra
fatih düştüğü yerden büyük bir utangaçlıkla kalktı
ve özür dilemeye başladı karşısındaki bayan pek anlayışlı değildi
nefes almaksızın fatihe ''dikkat etsene be adam aklın nerde'' diye serzenişlerde bulunuyordu.
bilmiyorduki fatih nasıl bir bunalımın içindeydi hayal kırıklığına uğramıştı saatlerdir beklediği kızın yerinde bir teyze oturuyordu. yoksa elif gelmeyecekmiydi bu seferdemi akş kapısın çalıp içeri girmeden esip gidecekti.
fatih bu düşüncelerle boğuşurken kendini bitkin hissetip bir banka oturdu başını ellerin arasına alıp erkekler ağlamaz kuralını bozup yanaklarında yaşlar inmesine izin verdi. içinden bir ümit dedi belki gelir diyip ve bütün yükünü yorgun omuzlarında silkip sevginin gücüne inanıp tekrar beklemeye başladı....
ve gözleri masmavi denize takıldı o deryada kaybolup gitti biran
Alt 04-11-2008, 14:02   #65
Kullanıcı Adı
sumeyra
sanırım peşpeşe yazdık
Alt 04-11-2008, 18:21   #66
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
ve şu cümle geldi aklına..
Ağlamak uğradığımız felaketlere karşı vücudumuzda kalan direncin son bir feryadıdır.Ağlayamadığımız zamanlarda ise o kuvvetinde olmadığı anlardır ki bunun yerine geçen tesirli bir sükunet en yakıcı elem gözyaşlarından daha acıdır..
Hüngür hüngür ağlamaya başlamasın mı alllah alllaaaah...
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2008, 01:01   #67
Kullanıcı Adı
çağlar

Fatih in okulunda onu çok seven ve arkadaş gibi gören bir hocası vardı... ertesi gün okula geldiğinde mehmet hocayı görünce dudaklarından şu ifadeler dökülüverdi..
".Yanıyorum hocam!"
" Elif'i olmayan, Elif'ini kaybetmiş bir fetih'im ben!" dedi. Hiçbirşey anlamamıştı mehmet hoca Sonra önündeki kâğıda Arapça feth kelimesini yazdı.

"Bak hocam, bu kelimenin içinde Elif olmadığı sürece Fatih olmuyor.Bende Elifsiz Fatih olamayacağım. Ben bende değilim hocam. Nereyebaksam onu görüyorum… Yerde Elif, gökte Elif, kağıt'ta Elif, defterde Elif, kitapta Elif… Sağımda Elif, solumda Elif… Bazen nefesim kesiliyorhocam… Ne yapacağımı bilmiyorum ."

İçindeki yangınla yazdığı şiirleri okuyordu. "Gözümde öylesine tütüyorsun ki; duman'dan hiçbir şey göremez oldum "cümlesi hocayı çok etkilemişti
çağlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-15-2008, 13:43   #68
Kullanıcı Adı
çağlar
hikaye sonamı erdi ?kimsenin ilgilendiği yok
çağlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-15-2008, 15:25   #69
Kullanıcı Adı
sumeyra
Alıntı:
çağlar Nickli Üyeden Alıntı
hikaye sonamı erdi ?kimsenin ilgilendiği yok

hocası ile olan konuşmasını sen devam et
ben karşılıklı konuşmalarda iyi değilimdir
ben devam etmeye çalışırım elimden geldiğince
Alt 04-15-2008, 15:48   #70
Kullanıcı Adı
gülsima
fatih'in içini hüzün kaplamıştı ve yalvarırcasına dua etmeye başladı,Rabbim,dedi,gözlerimden bu acıyı kim silecek benim?Kim yıkayacak gözlerimin içini?kim yıkıyacak acılarla dolup taşan kalbimi?Hemen arkasındanda olsun,dedi.Rabbim,her şeye razıyım.Hepsine razıyım.Yeter ki aşktan azad etme kallbimi.Yeter ki göz yaşlarımın serininde yıka içimi.Göz yaşlarımı ve aşkımı ama,onlar bende kalsın.Bedel olsun.Ödül olsun.Bağış olsun.Yoksulluğum zenginliğim olsun. (gerçi böyle bi Fatih yoktur ama adı üstünde işte hikaye) :'(
gülsima isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)