![]() |
#101 | ||
![]() Alıntı:
Emreeeee ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#102 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
#103 |
![]() 1 tane kural var oda içmemek,başka kuraldamı var yoksa
![]() Sigara dumanındanda uzak kalmak lazım,gerçi 60-70 bin katılsa buna kazanmanın ihtimali yüzde sıfır :-X |
|
![]() |
![]() |
#104 | ||||
![]() Alıntı:
yapma ablası kıyma kendine :'( parayla saadet olmaz |
|||||
![]() |
![]() |
#105 | |||||
![]() Alıntı:
|
||||||
![]() |
![]() |
#106 | |
![]() Alıntı:
Dumanlı ortamda kalmak testi etkilemez diye düşünüyorum. Ben geçen sefer ilk haftanın sonunda İnternet Kafeye gitmiştim, hava almak için ![]() Bak bir daha yapıyorum tamam mı. Bizim hesabımız böyle: Bu parayı bir kişi kazanmayacak mı? Evet bir kişi kazanacak O halde o bir kişinin kazanma şansı kaç? Yüzde 99 Hesap diye buna derim ben. İşte bu :-* Ama kırışabiliriz sorun değil o kadar dert etme, sen yabancı değilsin. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
![]() O kadar iyi niyetlli bakamıyorum,sonuçta on binlerce kişi katılıyor
![]() Anma cimrilermiş,sadece 1 kişiye ödül hemde 2 yılda bir. İnsan her yıl yapar. 2. kişiye 4 3. kişiye 2 milyar verir. Hemde her ile ayrı kampanya olmalı ![]() Cimri bu sağlık bakanlığı cimri ![]() |
|
![]() |
![]() |
#108 |
![]() Siz de Sigarayı Bırakabilirsiniz
Sigarayı bırakanların sayısı her gün giderek artmaktadır. Siz de sigarayı bırakarak daha sağlıklı bir hayatı seçin! Sağlıklı bir hayata doğru attığınız bu ilk adım için tebrikler. Arasıra Sigara içme İsteklerine Karşı Dikkatli Olun Sigaradaki nikotin, eroin ve kokain gibi bağımlılık yapıcıdır. Sigarayı bıraktıktan sonraki ilk birkaç hafta en zor zamanlardır. Vücudunuzda nikotin eksikliği ortaya çıkar. Konsantre olun. Kısa bir süre sonra SİGARA İÇMİYOR olacaksınız. Sigarayı Bırakma Rehberi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
![]() Hocam gel senle duman avcıları klübüne katılalım :D
|
|
![]() |
![]() |
#110 | |
![]() Alıntı: