AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 05-13-2008, 13:56   #21
Kullanıcı Adı
patka
Standart Bayanlar fıtratlarına rağmen neden açılmak ihtiyacı hisseder ?!
annelerimiz ninelerimiz geleneksel , açıklar modern , türbanlılar ise ultramodern. Çünkü laik kesim yanında daha bi birey başörtüsüyle bence.
patka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2008, 13:57   #22
Kullanıcı Adı
Liberal_Demokrat
Alıntı:
ozturks Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Bayanların açılmasından neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz ki. Ben başörtüsüne karşı değilim ama bayanların açık giyinmesinden yanayım. Ne diyor Ahmet Altan:" Ben kadının mini etekli ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Tamam kimsenin başörtüsüne karışmam. Bana ne. Kim ne giyerse giysin, ne takarsa taksın. Yalnız bir kadın bana danışsa, başörtüsü takmasını istemem. Sprite ın bir zamanlar çok güzel bir reklamı vardı: " İmaj herşeydir" diye. Ben de öyle düşünüyorum.

Başörtüsü yasağı konusunda mağdur olduklarını söyleyen muhafazakar kesimin kadınların açık giymesine karışması düşündürücü.

sadece bişe söylemek istiyorum tartışmaya luzüm yok imaj herşeydir demişsiniz imaj değil inanç herşeydir ve sen imaj sevdanı inaçcın önüne koyarsan hiçbişeysindir.
Ben dünyaya din penceresinden bakmam. Dünyaya din penceresinden bakmayı yanlış buluyorum.

Alt 05-13-2008, 14:00   #23
Kullanıcı Adı
Müntesip
Alıntı:
patka Nickli Üyeden Alıntı
annelerimiz ninelerimiz geleneksel , açıklar modern , türbanlılar ise ultramodern. Çünkü laik kesim yanında daha bi birey başörtüsüyle bence.
orjinal bir tespit !!! benim anladıgım kadarıyla;
bir başörtülünün,tüm şaşkın bakışlar arasında duruşundan ve düşüncelerinden bir santim dahi taviz vermeden kendi fikir ve görüşlerini insanlara anlatabilmesi modernliğin daha üst seviyesi oldugu !
yanlış mı anlamışım
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2008, 14:01   #24
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Liberal demokrat dersine iyi çalışmışsın
bakıyorumda damardan giriyorsun
her seçtiğin başlıklar tam da damardan girilecek başlıklar..
bizde hepbirlikte senin peşinden geliyoruz
emiinim kıs kıs gülüyorsundur..yandaşlarına anlatacağın çook komiklikler bulmuşsundur..
burdaki insanların ne kadar olgun olduklarına bakki sana cevap verme yarışına girdiler..
BEN BU FORMU SEVİYORUM..ARKADAŞLARIMIDA SEVİYORUM..

fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2008, 14:05   #25
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Dünyaya bakış penceresi evrensel olmalı ... evrensel olabildiği kadar kucaklayıcı ve sorun giderici olacaktır. İş bu zaviyeden bakıldığında, " Ben kadının mini etekli ve aynı zamanda ahlaklısını severim." demek ne kadar da özgürlük kokan bir kucaklayıcı (!) tavır değil mi?

Eğer özgürlük penceresi tek bir gözlük ise bu tutum gayet sağlıklıdır (!) ancak; toplumdaki dinamiklerin sosyokültürel şekillendirici unsurların en başında ülkemizde din olgusu gelir bu da bir Amerika olamımızın önüne geçer hani... Neden Amerika olmamalıyız peki ...?
Toplumsal yozlaşma zirve oldu ise özgürlük ve kültür sorgulanır olsur. eğer bir ülkede 8 sn bir tecavüz olayı gerçekleşebiliyorsa bu toplumsal bir yaozlaşömadır ve bunu da evrensel bir değer (! ) olan LİBERAL yaklaşım ile açıklayamazsınız ...

Demek ki ülke gerçekleri ne ise ona uygun politiklarla ileyönetilmeli, görüşler ve düşünceler ve yönetim biçimleri bu gerçekleri kapsayabilir olmalı .... Aksi halde toplum bir tektipleştirme ile karşı karşıaya kalcaktır diye düşünüyorum... ;)
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-13-2008, 15:47   #26
Kullanıcı Adı
Müntesip
Alıntı:

Ben dünyaya din penceresinden bakmam. Dünyaya din penceresinden bakmayı yanlış buluyorum.
başta şunu söylemeliyim sanıyorum...toplumun mutluluğu,hayata din çerçevesinden bakmakla orantılıdır !!!
özgür bir ülkede yaşadığımıza göre herkesin görüşünün farklı olması normal'dir.buna kimsenin müdahele hakkı yoktur.ancak bu tarz bir serzeniş,oyunu kuran'a ve herşeyi yaratana ve bizi halk(yaratmak) edene karşı bir edepsizliktir.oyun belli,kurallar belli ve sen istesen de istemesende başroldesin.ister oyunu kurallara göre oynar kazanırsın istersen kurallara uymaz ateşli bir kırmızı kartla oyun dışı kalırsın !!!
tercih SENin güzel kardeşim!!!
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 13:02   #27
Kullanıcı Adı
Liberal_Demokrat
Turgut Özal'ın dediği gibi bırakınız geçsinler bırakınız yapsınlar. Evet bırakınız açılsınlar, bırakınız mini etek giysinler. Mini etekli bayanlar gözümde daha moderndir.

Alt 05-14-2008, 13:04   #28
Kullanıcı Adı
fatos_erd
Aslında ailelerde bu durumun sebeplerinden biri.Arkadaşım kapnmak istiyodu.Annesi kızım sen daha küçüksün biraz çocukluğunu yaşa deyip durdu şimdi kıza kapat desen kapatmaz. Aileler soğutuyo böyle şeylerden.Lafa bakarmısınız çocukluğunu yaşa çok üzüldüm bu söze
fatos_erd isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 13:05   #29
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Alıntı:
Turgut Özal'ın dediği gibi bırakınız geçsinler bırakınız yapsınlar. Evet bırakınız açılsınlar, bırakınız mini etek giysinler. Mini etekli bayanlar gözümde daha moderndir.
Modernlik dediğiniz şey Ahlaksızlık olmasın..
NEFSİNİZ KUDURMUŞ SA NE DENEBİLİRKİ..
fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 13:07   #30
Kullanıcı Adı
Liberal_Demokrat
Alıntı:
fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Modernlik dediğiniz şey Ahlaksızlık olmasın..
NEFSİNİZ KUDURMUŞ SA NE DENEBİLİRKİ..
Namus beyindedir, iki bacak arasında değil.

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)