![]() |
#11 |
![]() deniz gezmiş halk için çalıştılar .hatta halk için olduler.ona laf yok.!sanki şimdi türkiye çok mu güzel.kaos yaratılıyor.millet 2 ye ayrıldı .ahh atatürk yaşasaydı da görseydi türkiyenin şimdiki halini.çok üzülüyorum şeriata gidiyoruz .sosyal hukuk laik türkiye yıkılmak isteniyor.ama biz varız devrimciler var bunu asla yapamicaksınız.isterseniz kaydımı silin .ama benim gibi düşünen birsürü insan var YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE YAŞASIN KEMALİZM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Halk için çalıştılar (!) ne için öldüler ...? Kaosu çıkaran forum ismindeki kemalizmin temsilcisi olan, CehaletPe .Atatürk' ün partisi (!) onlar. Atatürkü yaşatıyorlar. ...
Sosyal hukuk Laik değil ? Sadece Laik demelisin ... Sana yakıştıramadım. ;) Kafandaki örümcek yerinden memnun sanırım. ![]() Sevgilerimle ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() BİZ CUMHURİYETÇİ GENÇLERİZ .BİZ ATATÜRKÇÜYÜZ .BİZ LAİK İNSANLARIZ .BİZ DENİZ GEZMİŞTEN TARAFTAYIZ .SİTENİZE GELİNCE HOŞGELDİN DİOSUNUZ KAOSU SİZ ÇIKARIYOSUNUZ.ASIL SİZİN KAFANIZ ÖRÜMCEK BAĞLAMIŞ.BİZ BU SÖZLERLE BİŞEY YAPTIM SANMAYIN ÇÜNKÜ YAPAMAZSINIZ. BAŞBAKANIMIZ ASKERİMİZE KELLE DİYOR YA ONLAR ORDA SOĞUKTA DONUP CAN VERİYOLAR AMA BAŞBAKANIMIZ OĞLUNU ASKERE GÖNDERMİYOR.APO YA SAYIN DİYO YA BU ADAMIN NERESİ SAYIN YA TÜRKİYEYİ BÖLMEK İSTEYEN İNSAANA SAYIN DİYE HİTAP EDİLMEZ......!!!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Seni de böyle kabul ediyoruz . Biz de AK PARTİLİYİZ ... Eyvallah ...
![]() Sen savunduklarını yaz, belki seni anlarız. Sevgilerimle ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Bazıları kendisini Allah'ın kangası (töbe haşa) sanıyor sanırım ki Allah adına bir şeyler ortaya atıyor,yapmayın günahtır :-*
Bakın yine hakarete başladı arkadaş,birazdan ana bacı küfür ederse sakın olaki şaşmayın,bunların hep yaptığı şeydir.Önce kişi hakkıda sevgilerini dile getirile,daha sonra slogan atarlar,ardından hakaret,en sonunda küfür,günah çıkarmak içinde anıtkabire koşarlar,ciddiye almamak lazım :-* |
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]() 1. deniz gezmiş chp liydi atatürk te chp liydi.sen heralde dar ağacında 3 fidanı okumadın deniz gezmiş atatürk hayranıydı .bu konu hakkında ne bildiğin belli !!!! evet zıt düşüncelerdeyiz sizinlee bu kesin ... ben solcuyum siz sağcısınız .ya başbakanın laiklik hakkında demediğini bırakmadı .biz şimdi bu görüşün neresini beyenelim yaa biz laik türkiye istiyoruz...şeriatçı bir ülke deillll ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() deniz gezmişin ne hayranı olduğunu biliyorum Sovyet hayranı Ülkesinin polisini askerini katleden katli vacip halk düşmanı gereken cezayı aldı zaten ihanetinin bedelini ödemiş gitmiş bizim asırlardır düşmanımız olan Rus devletinin ideolojisini empoze etmeye yeltenmek nasıl Atatürkçülük olmakta zamanında rejimimiz kominizm yapılmadığına göre deniz gezmiş gibi kansızlarla aynı düşüncede değillermiş büyüklerimiz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |