![]() |
#21 |
![]() Ya Allah aşkına ben hiç koladan ölen insan görmedim
|
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]() açıkla selim.. kaç yıldır coca cola fabrikasında çalışıyorsun :D
|
|
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Bende sigaradan ölen kimse görmedim
![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#26 |
![]() HERKES COLA TURKA ICSIN ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
![]() bu başlığı tam iki yıl önce bu forumla ideolojik olarak taban tabana zıt olan bir forumda açmıştım. dalga geçenlerde oldu, önemseyenlerde. ne yazık ki burda da bazı arkadaşlar hala işin dalgasındalar.
coca cola nın içinde ne olduğu nasıl üretildiği, nelerin kullanıldığı, formülü vs hala sır olarak duruyor. coca colanın içinde alkol olmasının yanında siyonizme hizmet etmesi bakımından da tercih edilmemeli. ayrıca ülkemizde coca cola nın distrübütörlüğünü yapan firma aynı zamanda efes pilsenin sahibi!! aldığınız her coca colayla efes pilsenin elini de güçlendiriyorsunuz. ille de kola içecem diyorsanız hem milli hem islami değerlere önem veren ülker ürünü colaturka yı seçebilirsiniz. inanın soğuk içtiniz mi hepsininde tadı aynı ![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 |
![]() cola turka da alkol daha dogrusu etil alkol olmadigini bana birisi kanitlayabilir mi
![]() |
|
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#30 |
![]() sorun sadece alkolde değil cola patenti amerikaya ait yan her kola içtiğinizde hangi marka olursa olsun siyonizme para ödüyorsunuz. yani filistine sıkılan kurşunlara. onlara destek olamıyoruz bari nefsimizi koladan uzak tutup köstek olmayalım bilmiyorum çok mu zor bu ;)
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|