AK Gençliğin Buluşma Noktası
Sağlık Sağlığımızla ilgili bütün paylaşımlar bu bölümümüzde.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 07-21-2008, 17:54   #31
Kullanıcı Adı
Demokrat
Standart Coca-Cola analizinden alkol çıktı..
cola patentinin abd ye ait oldugunu kanitlayabilir misiniz ilk defa böyle birsey duyuyorum yani bir icecegin patenti bir ülkeye ait diye o zaman bizde ayrani, salgam suyunu patentliyelim kullananlardan para alalim

Alt 07-22-2008, 09:16   #32
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Colanın içinde alkol var mı yok mu bilmiyorum, ama cola içerek siyonizme yardım eli olduğumuzun farkına varabilsek, tam bu noktada cola tüketimi yapmayalım... Hele coca cola 'ya asla el vurmayalım... Rabbimin bize emanet ettiği bedenimize bir zulüm, aynı zamanda kafirin destek kaynağına bir el atış olmaktan başka ne faydası var ? Bir anlık nefis için, nelerin ellerimizden kaydığını görmek gerekir.
elif zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-22-2008, 12:01   #33
Kullanıcı Adı
Demokrat
Alıntı:
elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı
Colanın içinde alkol var mı yok mu bilmiyorum, ama cola içerek siyonizme yardım eli olduğumuzun farkına varabilsek, tam bu noktada cola tüketimi yapmayalım... Hele coca cola 'ya asla el vurmayalım... Rabbimin bize emanet ettiği bedenimize bir zulüm, aynı zamanda kafirin destek kaynağına bir el atış olmaktan başka ne faydası var ? Bir anlık nefis için, nelerin ellerimizden kaydığını görmek gerekir.
cola Allahin nimeti degil mi! coca cola yahudinin diye cola seven birisi hic cola icmesin mi! ama sende haklisin önceden cola mi vardi su ici versinler ..
ya tamam coca cola yi anladik yahudi malida Allahin bize gönderdigi nimetleri kullanmamak icin neden kendimizce bahaneler buluruz ki cola nin icilebilecek olanida vardir elbet 8)

Alt 07-22-2008, 13:49   #34
Kullanıcı Adı
isimsiz
kolayla ayran bir tutulamaz çünkü ayran yoğurdun içine su katarsın olur ama kola kimyasal işlemlerden sonra birçok formüllerle elde edilir evde kola üretemeyiz yani hatta formülünü coca cola açıklamıyor. kola turkada tahmini elinden geldiği kadar ona benzetmeye çalışıyor :-*
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-22-2008, 13:51   #35
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
uzun lafın kısası coca cola zıkkımından uzak duralım.

alkol konusunda olsun, siyonizme hizmeti olsun, ülkemizde de efes pilsen'in ürettiği bir içecek olması hasebiyle mutlaka ama mutlaka uzak durmamız gerek bu beladan.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-22-2008, 13:52   #36
Kullanıcı Adı
isimsiz
Alıntı:
Murat_Emin Nickli Üyeden Alıntı
uzun lafın kısası coca cola zıkkımından uzak duralım.

alkol konusunda olsun, siyonizme hizmeti olsun, ülkemizde de efes pilsen'in ürettiği bir içecek olması hasebiyle mutlaka ama mutlaka uzak durmamız gerek bu beladan.
bizde öyle düşünüyoruz ama hala aklamaya çalışanlar var tamam kendileri içebilir ama millete içmekte sakınca yok gibi göstermek olmaz :-*
Alt 07-22-2008, 13:55   #37
Kullanıcı Adı
Demokrat
cidden yorumlar cok komik cola kimyasal islemlerle yapiliyor meyve sulari, gazozlar, asitli icecekler dogal imal ediliyor ..
tamam cola dan nefret ediyorsunuz ama colayi "tu kaka" yapmak icinde böyle komik nedenler bulmak hic ama hic gercekci degil 8)..
ben hala daha soruma cevap alamadim, bir laf ortaya atiyorsaniz buyrun kanitlayin "cola nin abd patenti oldugunu lütfen bu tezi ortaya atan kanitlasin"..
ben evde cola imal ediyorum ama abd ye patent parasi vermiyorum, ne yapacagiz simdi

Alt 07-22-2008, 14:07   #38
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
İçmeyenler içmez tamam ama sanki abartılıyor gibi..Şimdi her içeceğin içinde var deniliyor..doğruluğu tartışılır..Burda bir bayan hazır su alırken dahi insanlar çekinir olmuştu.. :D

Ahmet abi imal ettiğin kolayı bizlere de göndersene:
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-22-2008, 14:09   #39
Kullanıcı Adı
isimsiz
tamam siz nasıl görmek stiyorsanız öyle görün içen içer içmeyen içmez. :-*
Alt 07-22-2008, 14:11   #40
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
Biz onu diyoruz Herkesi düşünme kabiliyeti olduğuna göre en doğruyu şahsın kendisi verir..Afiyet olsun :D
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 13 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 13 Misafir)