![]() |
#41 |
![]() simdi olmadi ben hala daha "cola nin patentinin abd ye ait olduguna dair belge" bekliyorum.. lütfen bu iddayi ortaya atan arakdas bunu kanitlayabilir mi yok kanitlayamazsa lütfen belirtsin ve bir dahada konusmus olmus icin konusmasin!...
evet beklemedeyim o belgeyi ona göre evde ürettigim colaya patent alacagimda ![]() |
|
![]() |
#42 |
![]() Bir bardak kolada fırtına kopmuş yahu
![]() Evet kola'nın turkası olmaz ! Kola içinde alkolde vardır bu da dogru ancak etil alkolde patatesten üretilir ! Kola da alkol türevleri var bunda şüphe yok ancak alkol değil . Kola içilmesini sigara içmek gibi görüyorum ben ikisinde de insan sağlığına zarar veriyor bu sebeple caiz değildir deniyor ! Ayrıca Coca Cola açıkça israil'e yardım ettiği için daha sakıncalı ![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 |
![]() Coca cola içinde ben yıllardan beri alkol olduğunuda biliyorum.Ancak gel anlat anlatabilirsen.
Dinimizce coca cola içilmesi sakıncalıdır.Bu sözü din alimleri söylüyor. |
|
![]() |
![]() |
#44 |
![]() Şüphelidir diyor alimler..Kesin olarak ifadede bulunmaktan çekiniyorlar..Çünkü daha içindeki maddelerin ne olduğu açıklanmış değil..
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 | |
![]() Alıntı:
Bazı kişiler inanmayacak ama |
||
![]() |
![]() |
#46 |
![]() Peki öyle diyorsanız,öyle olsun..
![]() |
|
![]() |
![]() |
#47 |
![]() hehe alimler colaturka süpheli diyormus
![]() ![]() el ezher colaya haram fetvasi vermisti ama durumunu bilmiyorum, sigarada tartismali bir konu yani cok su götürüen bir konu ikisinide icen düsünsün 8) |
|
![]() |
#48 | |
![]() Alıntı:
Ancak inanası gelmeyenlerin isterse en sevdiği ve dürüst kişi olsun inanmazlar |
||
![]() |
![]() |
#49 |
![]() Net birşey ortada yok ki olmadığı için hiçbir Hoca net cevap veremez..Siz düşündüğünüze inanmak istiyorsunuz gibi geldi bana
![]() |
|
![]() |
![]() |
#50 |
![]() inanmak yada inanmamak neyi degistirirki.. ben hala daha kaynak bekliyorum, böyle kulaktan dolma bilgilerle bilgilenemiyorum..
Su haram demis, bu haram demis yerine "niye haram", "günahi nedir" gibi sorulara cevap versek nasil olur.. peki sormasi ayip meyve suyu, fanta, gazoz un durumu nedir onlarida mi icmeyelim yada sadece salgam suyu icelim ![]() |
|
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
|
|