![]() |
#91 | |
![]() Alıntı:
Susuzluktan öleceksiniz o halde :D |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | ||
![]() Alıntı:
suyumuz var Allaha sukur belediyemizden de memnunuz |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
![]() chp nin tüm kirli çamaşırları ortaya çıksa bile partimizin bu ili alacagını zannaetmiyorum. tuncelide hiç umut yok. diyarbakır düşük ihtimal çankaya zor. batman da dtp li belediye inanılmaz bir çalışma başlattı banko görüyordum batmanı ama burası da kritik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
![]() ben batman diyar bakır ve cankaya diyom gerisini bence alamaz ama akpli olrak almasını isteriz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
![]() Beşini de almak zor ama eğer biri alınabilirse o da İzmir olurdu herhalde...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
![]() Kısaca söyleyeyim tahmin ve yorumlarımı:
Batman: Batman petrolden dolayı çok çabuk gelişme gösteren illerden biri. Tabi ildeki ekonomik gelişmeler Batman'daki seçmenlerin ne kadar umrunda, o başka bir tartışma konusu. Batman'ın temelinde oturan muhafazakar zihniyet sayesinde Ak Parti belediye başkanlığını alacaktır. Diyarbakır: Diyarbakır artık bir metropol. Her milletten ve her yerden vatandaşımızın yaşadığı bir şehir. Ve artık öyle taa Edirne'den Hakkari'ye oy kullanmaya gelme devri kapandı adrese dayalı nüfus kayıt sistemi ile. Ayrıca Baydemir artık eskiyen bir yüz ve yeri DTP için kolay kolay doldurulamayacak bir yer. Sözün özü; Ak Parti seçime sağlam girerse ( Ben adayın Şah İsmail Bedirhanoğlu olması durumunda olaya garanti olarak bakıyorum.) Ak Parti rahatça alacaktır belediyeyi. Tunceli: Kısa ve öz: Tunceli'ye kimi aday gösterirseniz gösterin, isterseniz Tunceli'ye deniz götürün; Ak Parti alamaz başkanlığı. İzmir: Ahmet Piriştina gerçekten iyi bir sosyalist idi. İzmirli de onu çok seviyordu. Taşıdığı CHP rozetine yakışmayan bir isim idi. Ancak ondan sonra gelen isim özellikle şu su meselesinde zaten olmayan karizmasını yerle bir etti. Sağlam bir aday ile İzmir Ak Parti'nin. Çünkü İzmir'in de çok büyük olması münasebetiyle kozmopolit bir yapısı var ve her an her şey değişebilir. Bir Çankaya ya da Tunceli'ye benzemiyor. Çankaya: Bakınız Tunceli yorumu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
![]() Tunceli hariç her yerde şansı var gibi gözüküyor... Dünya tersine dönse yine de Tuncelide ak parti başarılı olamaz....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
![]() Su İzmir hayirlisi ile bir alinsa.
İlce olarak da Kadikoy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
![]() Diyarbakırda bu seçimlerde akp alacağı kesin..Çünki mevcut başkan çok ileriye gitti..Halk'ta bundan hoşnut değil..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) | |
|
|