![]() |
#31 |
![]() Teşekkürler İslam...
Şeyh Şamil? Sence Erdoğan "Şeker değil Ramazan" diyerek rezil oldu mu? Cevap vermek zorunda değilsin, verirsen de kısaca ver lütfen... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
Şunu hemen belirteyim başbakan ramazan bayramı ile açıklamayı yapınca ben doğru söylüyor dedim.Benim görüşümde herşey yolunda ancak bazı sitelerde yani MUHAFAZAKAR sitelerde rezil oldu.Sonuçta rezil oldu bu kadar basit |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Tamam, teşekkür ediyorum...Bu kadar konuşmadan sonra varılan noktayı gördük.Uzatmanın alemi yok...
Eyvallah hepinize... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() 1. Duygu bir yerde bir vakit namaz kıldırmak imamlık değil... R.T.E imamlık yapmamıştır...
2.Evet Erbakan Hocam Bu ülkenin Başbakanlığını yapmıştır ve en kral şekilde yapmıştır... Ne ABD'ye AB'ye el açmadan Denk Bütçe ile 11 aylık sürece D-8 kurmuş ve 60'tan buyana Bu ülkenin enbüyük hamlelerini yapmıştır... Ama hiç bir zaman susmamış bildiği ve ne olduğunu hiç saklamamıştır.. gurur duyuyorum... 3.Pikolojide Yansıma diye bir şey de vardı ... ![]() 4.Lafını esirgeme ama hakarette etme...Kimseninde Adamlık ölçücüsü sen değilsin.. Allahın saygın yarattığından saygımı esirgemem...Fakat unutmamak lazım Küpün içinde ne varsa onu döker... SAygılarımla... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Duyguseli kardeşim yorumlarını nasıl bir ortamda yaptığını çok merak ediyorım.Şu anki piskolojini çok merak ediyorum doğrusu...
Nerden çıkarıyorsun Allah aşkına demediğim lafları dedi gibi göstererek. Mevzu dini eğitim almış bir başbakanın dini yorum yapmasına kızılmasıdır Bu lafta nerden çıktı.Ben herzaman söylerim başbakan dinini savunmalı ... Benim hakkıma giriyorsun söylemesi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() "Uzatan belli kardeş."
Böyle giderse "uzayan" da belli olacak... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
![]() İnsanlar içindekini ve fikrini söylediği zaman uzatılıyomu (uzaklaştırılıyo)mu... Bu zihniyet bitti... Umarım kullandığınız mecaz ifadeyi yanlış anlamışımdır.. Eğer yanlış anlamamış isem yazık... Düşünmek suç değildir..Düşündüğünden farklısını söylemek suçtur bence.. :hi: |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
![]() Alıntı:
Yanlış anlamışsın kardeşim...Ben kimim ki uzatayım sizi...Ben daha iki gün önce üye oldum bu foruma...Kimseyi tanımam, etmem; Ankara'da dayım da yok...(: Bir sonuç alınamamasına rağmen Reha Muhtar'ın Ateş Hattı'na benzemeye devam ettikçe seviyesizleşiyor ortalık ve bundan dolayı da sen gidiyorsun, ben gidiyorum; tartışma insanları kırdığıyla kalıyor demek istedim... Yani böyle devam ederseniz tartışacak kimse kalmaz anlamında... Ha uzatma yetkim olsa "sen doktora görün" diyen bir insanı da tutmazdım burada, o da ayrı... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|