![]() |
#11 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() ooo hersey tekrar baslayacak Basbakan Meydanlara inip bu durumu kendisi icin oy toplamak icin arac olarak kullanacak , operasyonu bush görüsme sonrasina erteleyerek Teroristlere daga cikmak icin firsat verecek, Bush agabeysinden yalan Vaadler, sözler, nasihatlar alip Amerika bizim dost Müddefikimiz diyerek Milleti tekrar kandiracak ve ve yine Tv lerde Operasyonlar, bombalanan bos Kamplari göstererek Milletin Gözünü boyalayacaklar,Kuzey Irak a girdikleri ile ciktiklari bir olacak Devamini anlatmaya gerek yok,
Allah var Basbakanimiz tam Polat alemdar in yerini alacak adam Tiyatro yetenegi mükemmel:hi: |
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() tezkere rekor oyle kabul edıldı denıyor burda tarısma var ama konu sen solesın bolesın..Bırakın kardesım herkesın ( dötp lıler harıç) ulkesını sevmek korumak degıl mı?
Tezekereye hayır demek ıcın bıselerden korkmanız olmalı SORU tezkere cıkmasın dıyenlere TÜRK KORKAR MI? oFKEMIZ BUYUK ACIMIZ DERIN SEVGIMIZ YUCE ıMANIMIZ GÜÇLÜ HedEFIMIZ TÜRKİYE CUMHURIYETINI ULKEMIZI ILERIYE DAHA DA ILERIYE TAŞIMAK.. ONUMUZE KIM CIKARSA TASERON ORGUTLERLE FRENLEMEYE CALISILSAKTA KIMSE SUPHE DUYMASIN.. ONU VE ONUN DESTEKÇILERINI EZER GECERIZ... BIRAZ INSANLAR KENDILERINI SILKELEMELILER ONLEMLERINI IYI ALINIRSA NE DEMISLER SU UYUR DUSMAN UYUMAZ.. BİZ BUNDAN SONRA DAHA GOZU ACIK HERKESTEN BIR ADIM DAHA ONDE OLDUKTAN SONRA KIMSE ONUMUZDE DURAMAZ DURMASI MUMKUN DEGIL ... AÇIN TARIHI OKUYUN NERDEN GELIYORUZ NASI BIR MILETIZ DUNYAYA IKI TARIH YAZDIK DUNYAYA BAKIN... ONLAR GERCEKTIR ABD FILMINE BENZEMEZ SENARYO DEGIL ONU BIZLER BIZIM INSANIMIZ YAZDI BI DAHA YAZARIZ BIZE DUSMANLIK EDENLER ATESLE OYNUYOR.. LAF DEGIL IS URATMEK ZAMANI OFKEMIZ BUYUK HEDEFIMIZ BELLI.. ONUN DESTEKCILERI TASERONUN ARKASINDA OLANLAR BEDELINI ODEYECEKLER.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Temelli kardeşim ... bak bende Akp taraftarı değilim Akp karşıtı biriyim ve kendimce buradaki arkadaşlarla tartışmalara girerim beni severler sevmezler ama bazı kendini bilmezler dışında genelde üsluplarını bozmadan tartışırlar ... Sende üslubunu bozmadan tartışmalısın. Her ne kadar karşı fikirlerden hoşlanmasanda hatta tahammül bile edemesende çağdaş insanlar gibi çözüm odaklı söylemlerde bulunulmalı.
Senin bu yönde tartışabilecek birikime sahip olduğunu düşünüyorum ve bundan sonraki söylemlerinin daha yapıcı seyredeceğini umuyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
yanılıyorsun,Allah ın şeriatı ile eğlenme,toprağın altında eğlenenin çok olur :yehoo: ne için dünyaya geldiğini sorgulayamayan aciz zihniyet.sana acıyorum... :cry: |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |