AK Parti Forum Anketleri AK Parti Forum içi anketler bölümü. |
Anketimiz: Ekim ayı içersinde gözlemlediğiniz en iyi beyin fırtınası yorumcusu Kim..? | |||
Mu_Alim |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 15.00% |
Kara_Esref |
9 | 45.00% |
FarukARSLAN |
1 | 5.00% |
diriliş.f |
6 | 30.00% |
Objektif44 |
1 | 5.00% |
Katılımcı sayısı: 20. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#11 |
![]() Ben oyumu kullandım. Ama ankette adı geçen diğer arkadaşlar gibi tarafsız olamadım, kendime oy verdim. ( Zaten bir tane oyum var, o da benim oyum, mazır görün. ) (:
Çünkü en iyi yorumların kendime ait olduğunu düşünüyorum. Ama ankette benim adım olmasaydı çok değerli ve yorumlarını ilgiyle takip ettiğim anketteki üç arkadaştan birine oy vermekte zorlanacaktım. Adımın geçmesi beni sevindirdi. Teşekkürler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() ~ güncelleme ~
~ güncelleme ~ ~ güncelleme ~ ~ güncelleme ~ ~ güncelleme ~ ~ güncelleme ~ ~ güncelleme ~ |
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Bu ayın en iyi beyin fırtınası yorumcusu 9 (%45) oyla ''Kara_Esref'' seçilmiştir..
Kendisini tebrik ediyoruz..Hediye artıları en kısa sürede kendisine verilecek ve profiline ünvanı yazılacaktır.. Yarışmada adı geçen; diriliş.f,FarukARSLAN,Mu_Alim ve objektif44 arkadaşlarımızada teşekkür ediyoruz.. selametle.. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Tebrik ederim arkadaşım..Adına çok sevindim..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Her ne kadar sembolik olarak ben seçilmiş olsamda, Ak Forum içinde yer alan her yorum, her değerlendirme, bizler için eşsiz bir değer taşımaktadır.
Bizi yorumlarıyla forumda yalnız bırakmayan tüm Ak Forum üyelerine bu vesile ile teşekkür ediyorum. Sağolun arkadaşlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Çakal...:cool:
Kaptın artıları nutuk at demii..? :paat: Senin tuzun kuru tabi..Aldın artıları.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Tebrik ediyorum dereceye girenleri
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Kara Eşref beyninin hakkıyla aldı bence. Tebrikler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() KaraEşref'i tebrik ederim, Allah zihnine kuvvet versin..
selamlar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|