![]() |
#11 |
![]() En Aktif Üye: ak_kelebek,ishakyılmaz,barışcan,ahmetermiş,ömer faruk, süleymaniye
En Yardımsever Üye: prizma,ak_kelebek,gönülden En Ciddi Üye: Abdullah kaç En Çok Rastladığınız Üye: mehmetmert,ak_kelebek,aşk-ı ilahi,ümit ak,bayonet,FarukArslan En Fanatik Üye: hipermuhafazakar,ümmü_seleme,politikacı,cartman En Tatlı Başbelası üye: dilek,ümmü_seleme En Geveze Üye: o bende kalsın ![]() En Karizmatik Üye: prizma,yalçın,mu-Alim,feyza En Kibar Üye: yalçın,gönülden,diriliş.f En Komik Üye: dilek En Daimi Üye: ak_kelebek En Paylaşımcı Üye: duyguseli,ahmetermiş,gönülden,MeLancHoLy En Sevimli Üye: politikacı,güler yüzlüm,çilik En Sinirli Üye: murat,alemdar,hipermuhafazakar En Heyecanlı üye: bayonet En Sabırlı Üye: yalçın, En Sakin Üye: gönülden,yalçın,karaeşref En iyi İmza: dilek En iyi Nick: aşk-ı ilahi En Efendi Üye: karaeşref,hakan11,Ayışığı,prizma En Muhalefet üye: muhaliflerin tümü ![]() En Bilimsel üye: ![]() En Tekrarcı üye: ![]() En Milliyetçi üye: hepimiz ![]() En Özgürlükçü üye: ben desem ![]() En Aykırı üye: katil En iyi Yorum yapan Üye: yalçın,mu-Alim,gönülden En Kendine güvenen Üye: bayonet,ümmü_seleme En Anlaşılamaz üye: anlayışlı olduğum için herkesi anlıyorum ![]() En Anlaşılır üye: tüm forum En Yeteneğini yansıtan üye: haskız,mehmetmert,güliş çok zor oldu düşünerek yazdım enlerimi umuyorum unuttuklarım olmasın var ise şimdiden özür diliyorum gönlümün enleride aynı bu sayfa gibi dolu (+) verenlerin yeri ayrı tabi ![]() ![]() Konu siyah gül 07 tarafından (11-11-2008 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ay'ı, en, enler, kasım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|