AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyasi Değerlendirme Hükümet, Muhalefet, Cumhurbaşkanı, YÖK, Danıştay,Ergenekon ve gündemdeki diğer bütün siyasi değerlendirmeleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-12-2009, 10:37   #41
Kullanıcı Adı
AY IŞIĞI
Allah yolunda giden onun ilmini herkese anlatmaya çalışan gönüllere minnet olsun rabbim yar ve yardımcıları olsun. Bir insanı doğru yolu iletmek zordur ama çamura batırmak çok kolaydır. Allah bizi kul hakkına girmekten muhafaza etsin yalan yanlış şeyler söylemekten dilimizi muhafaza etsin "dilim,dilim senden çektiğim zulüm " diye bir söz boşuna söylenmemiş olsa gerek. Günümüzde hep var olmuş ve bundan sonrada var olmaya devam edecek bir şeydir bu çamur atmak...Ama Allah herkesin ne yaptığını biliyor, hoca efendiye rabbim kolaylıklar nasip etsin..
AY IŞIĞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2009, 15:41   #42
Kullanıcı Adı
bilgi müdavimi
Fethullah Gülen en az Atatürk kadar yüceltilmelidir.Eğer Atatürk ün heryerde resmi varsa,Hocaefendininde olmalı.

Konu Üç mevsim tarafından (02-13-2009 Saat 04:12 ) değiştirilmiştir..
bilgi müdavimi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2009, 15:49   #43
Kullanıcı Adı
AY IŞIĞI
Alıntı:
bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fetullah Gülen en az Atatürk kadar yüceltilmelidir.Eğer Atatürk ün heryerde resmi varsa,Hocaefendininde olmalı.
O zaman iç savaş çıkar emin ol kimse hazmedemez bunu.;)
Resmini asmak yerine ona sahip çıkmak yolundan gitmek daha doğrusu olsa gerek..
Alt 02-12-2009, 15:50   #44
Kullanıcı Adı
bilgi müdavimi
Alıntı:
AY IŞIĞI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O zaman iç savaş çıkar emin ol kimse hazmedemez bunu.;)
Resmini asmak yerine ona sahip çıkmak yolundan gitmek daha doğrusu olsa gerek..
Biliyorum...Ben tepki olarak verdim.Neden Atatürk e sahip çıkmak yerine resmi asılıp putlaştırılıyor.İnsan üstü olarak bir varlık olarak bakılıyor ona kızıyorum....
Alt 02-12-2009, 16:00   #45
Kullanıcı Adı
AY IŞIĞI
Alıntı:
bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biliyorum...Ben tepki olarak verdim.Neden Atatürk e sahip çıkmak yerine resmi asılıp putlaştırılıyor.İnsan üstü olarak bir varlık olarak bakılıyor ona kızıyorum....

Bu sözü işte bu yüzden seviyorum " Bilmiyorlar, Allahım bilselerdi yapmazlardı". İşte onlarda bilmiyorlar..
Alt 02-12-2009, 17:03   #46
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Ülkeye büyük hizmetlerde bulunacak bir insan ne yazzıki yurtdışında
Alt 02-12-2009, 17:54   #47
Kullanıcı Adı
bilgi müdavimi
Ben geneli diyiyorum.Adı üstünde hepsi değil.Kelimelere fazla takılmamak lazım.
Ama ben de diyiyorumki Bolu Anadolu Gençlikte,Tandoğandaki Anadoluy gençlikte ben böyle diyen çok gördüm.Diyorki;ben onun gittiği cennete gitmem.Fakat yine özel genel meselesine takılacaksınızki,bana göre geneli öyle.Ha siz öylesiniz demiyorum.Siz genel olmayan kısma giriyorsunuz.(Bunu geneli demem konusunda bana kızalara söylüyorum)
Alt 02-14-2009, 14:12   #48
Kullanıcı Adı
oktay611
tüm kardeşlere Allah ın selamını vererek başlıyorum esselamü aleyküm sitenize yeni üye oldum daha önce hiçbir siyasi siteye veya oluşuma üye olmadım sebeb hep bir oluşumun sonuna heba olacağım düşüncesiydi ama bu kararımı sayın başkan tayyip erdoğanının vermiş olduğu kavganın bir payesi olan davos çıkışıdır bu yüzden artık islam dini vagonunun bir ucunu tutmuş olan akp nin tüm yaptıklarını onaylamasam da şimdi düşüncem daha farklı en azından bunun benim düşünce çemberimin yetersizliğinin içinde kayboluşumun bana verdiği ufka ışığın önümü görmemde faidesinin olduğuna inanıyorum hoca efendi ise değerini şimdi ve önceden kazandıran farklı bir kişiliğe sahip olan yüksek şahsiyet bugüne kadar onu tanıdım tanıyalı (yani kendi açımdan) bir söz getirtmedim çünkü o bunu hak etmiyor en ufak dahi kötü atfe layıki değil o ki öyle bir insan ki peygamber denildiğinde ağlayabilen islam dendiğinde göz pınarları nahoş bir süzüntü içerisinde olan insan eğer bu nefs kavgasında bir yer var ise bende olmak istiyorum hepinizi saygı ve sevgi selametinde karşılıyorum Allahın selamı üzerinize olsun
oktay611 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-14-2009, 14:44   #49
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
anadoluya biz gelmeden önce bu yöreyi bize ahazırlayan RûMîler neyse benim gözümde fetullah ve arkadaşlarıda benzer bir görev yapıyor. masonlarda onları boş bırakmıyor tabiki
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-14-2009, 16:01   #50
Kullanıcı Adı
Zeynep
Meyveli ağaç taşlanırmış tabiki Fethullah Gülen'ide taşlayacaklar iyiler bu dünyada malesef göze batıyorlar sevilmiyorlar o bir hizmet insanı onun yolunda izinde giden insanlarada ne mutlu ...

Onun hakkında yalan yanlış yorum yapanlar bu dünyada olmasa bile diğer dünyada mutlaka cezasını çekeceklerdir.Çünkü bu herşeyden öte kul hakkına girer duymadan bilmeden karalayanlar bence iyi düşünsünler

Üniversitede okurken abla evlerinde kalmıştım orada tanıdım zaten Allah razı olsun onlardan ...
Türk gençliğini üniversitede doğru yolu gösteren tek insanlar diyebilirim...

Üniversitelerin ve gençliğimizin durumu zaten malum ortada ...
Zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)