![]() |
#51 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#52 |
![]() Öncelikle SelamunAleyküm saadet partili olduğumu da belirtmek isterim.
Bu foruma bu gece üye oldum ve bir kaç topic okudum gördüğüm kadarıyladır ki saadet partili kardeşlerime ve abilerime ağır hakaretlerde bulunan insanlar görüyorum yöneticisinden üyesine kadar sonra da gelip anlayış sahibiyiz diyorsunuz bu saadet partili kardeşlerim içinde geçerlidir. Semtem Adlı üyenin yazdıkları ise utanç verici at gözlükleri Syn Prof.Dr. Erbakan'a İthamları önce kendinize geliniz bu dava öyle günler yaşadı ki sizin gibi düşünenler cok cıktı karşımıza hakaret edenler oldu biliyorum çünkü büyüklerimden gördüm öcü gözüyle bakıldılar ama sonra söylediklerimiz doğru cıkınca da sen haklıymışsın dediler O yüzden Tükürdüğünüzü yalayacak sözler söyleyip de burda insanların sinirleri ile oynamayın. Diğer Partiler adlı yerde bir takım düşünceler tartışılıyor ve belgeler sunuluyor elinizde bunun tersini ispatlayacak belgeler yoksa sesinizi kesin ve sadece okuyun biraz bilgi sahibi olun boş boş konuşup da insanları sinirlendirmeyiniz sayın semtem He milli görüş davası öyle bırakılacak bir şey değildir çünkü dik duruş ve yoldan dönmeme meselesidir. Tüm kalbimle inanıyorum Anap Dsp Dyp vs.partiler yok olduda hala biz ayaktayız şükür çünkü birşeyleri doğru yapmışız bunları bilmeyenler gelip burda yorum yapmasınlar lütfen. Yetkili Notu: AK Parti Forum Yönetiminin yaptığını iddia ettiğiniz hakaretleri özel mesajla yollayınız, aksi halde mesajınız silinecek. Konu Üç mevsim tarafından (02-13-2009 Saat 03:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#53 |
![]() zaten öyle bir şeye tevessül bile edemezsiniz sizin haya edemediğiniz şeylere sahibiz yüzde50 yani her iki kişiden biri AK PARTİLİ AMA ÜZÜLMEYİN PROFESYONEL OLDUĞUNUZDA BİZİM TAKIMDA YERİNİZ HAZIR KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK
|
|
![]() |
![]() |
#54 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#55 |
![]() biz amatör takımımıza laf söylemeyiz sadece her kez haddini ve yerini bilecek söz konusu AK PARTİ ise gerisinin teferruat olduğunu bilecek dik duracak eğilmeyecek AK PARTİliye eğilmek yakışmaz
|
|
![]() |
![]() |
#56 | |
![]() Alıntı:
Bizde onlardan olsaydık yapabilirdik ancak kimliğimiz buna müsade etmiyor. |
||
![]() |
![]() |
#57 |
![]() Ona-buna eksiklik-bozukluk atfedenler, kendilerini ifade etmek için herkesi hor görürler. Bunlar gönüllerine göre kendilerini ifade edemedikleri için hep alemin kusurları ile meşgul olurlar. Aleyhissalâtü vesselam Efendimiz, "O bozuk, bu bozuk, şu da bozuk" diyene "Bozuk olan asıl kendisidir" manasına şöyle buyurmuştur: "Insanlar helak oldu diyen asıl kendisi helak olmuştur." Kişinin vicdanı ve kalbi duru olsa her şeyi duru görür. Mizaç bakımından herkeste kusur arayanları, birkaç hafta Cebrail Aleyhisselam'la buluştursan onda da kusur bulur ve "ayağını nasıl kaydırabilirim?" yolları araştırır. Aslında bozukluk bu tip insanların karakterlerindedir. Bunların ahlak anlayışı geçimsizliktir. Bu tip hiç kimse ile geçinemeyenlerin bütün derdi, kendini ifade etmektir. Bunlar sürekli kendilerinden bahsedilmesini, hep kendilerine değer verilmesini ve her zaman öne çıkarılmalarını isterler. Bir işi üstün bir başarıyla tamamladığın zaman şunu diyebiliyor musun: " Eğer şu arkadaş veya benden başka birisi yapsaydı, bu iş neticeleri itibarıyla daha çok hayırlara vesile olacak ve dolayısıyla daha fazla başarı elde edilmiş olacaktı." Işte bu anlayış Kur'an ruhunun ve Peygamber ahlakının ifadesidir. Aksine hep beklenti içinde olup kendini her zaman öne sürmeye kalkanlar, hezeyanlarını bir ruh hastalığı içinde yaşayanlardır
|
|
![]() |
![]() |
#58 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#59 |
![]() valla yav..semtem o en son gönderdiğin yazıyı oku ve bi de kendine bak..o yazıyı bnce hayatına da uygulamalısın çünkü orda yazılanları tam tersine çevirirsek ortaya sen çıkıosun....
|
|
![]() |
![]() |
#60 |
![]() BAK BUNA GÜLDÜM İŞTE SİZ BUNU GENEL BAŞKANLARINIZA PARTİ ÜYELERİNİZE OKUTUN BELKİ DERS ALIRLAR PROFESYONELLİĞE GEÇİŞ DERSİ
ozaman DURMAK YOK YOLA DEVAM ozaman HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|