03-07-2009, 19:41 | #71 |
|
|
03-07-2009, 20:00 | #72 | |
Alıntı:
Ne demek afarozcu tarikatçılar ? M.İslamoğlu kİm? Nerden çıktı bu adam ? Dün yoktu meydanda bugün bir yerden hortladı M.Efendi Cemaati yüzyıllardır vardır. Silsilenin bir ucu Hz Ebubekir r.a dayanır. M.islamoğlu kim ki tırnağı olalım. Ben iddia ediyorumki sıradan bir M.Efendi tarikatından eli sünnete uygun eğitim alan hoca M.İslamoğlundan daha bilgilidir daha üstündür. M.İslamoğlu daha islamiyeti bilmiyor. Tv ekranına çıokarak gözyaşı dökerek bu işler olmaz. Sana soruyorum 10-15 yıl önce M.İslamoğlunu tanıyormuydunuz ? Adam İslamiyetin içini boşaltılmak için görevlendirilmiştir. Sizde bu adamın maşasısınız ... |
||
03-07-2009, 21:09 | #73 |
ku'ran-ı kerimi çok okumakla hoca olunmaz. kur'anı gece gündüz okuyanlar tanıyorum ama islami bilgileri çok fazla yok. Sizin düşünce anlayışınız bu mu ? Kur'an-ı kerim okumakla da herşey olmuyor önemli olan kur'an-ı kerim doğru yorumluyor musun ? Yani islama göre hareket ediyor musun ? Miraca rüya dedikten sonra, mücize yok dedikten sonra, şeriatın hükümleri eskidendi dedikten sonra kuran gece gündüz okusan ne olur. Önemli olan doğru amel etmektir. İtikatın doğru olması gerekir. Doğru itikatın olmayınca doğru ibadet yapamazsın. |
|
03-07-2009, 21:41 | #74 | |
Alıntı:
|
||
03-07-2009, 21:44 | #75 | |
Alıntı:
|
||
03-07-2009, 23:29 | #76 | |
Alıntı:
Ancak nasibi olmayanlar bırakmıyorlar, ne diyelim herşey nasip nasip. Konu kasım tarafından (03-08-2009 Saat 01:10 ) değiştirilmiştir.. |
||
03-07-2009, 23:33 | #77 |
|
|
03-07-2009, 23:37 | #78 | |
Alıntı:
Biraz haddinizi bilin kardeşim. Bir siz doğrusunuz değil mi? Bir sizin yolunuz yol, bir sizin fikriniz doğru, bir sizin... O bir söylemle bırakanlara da diyorum, hay akılsızlar hayy.. |
||
03-07-2009, 23:56 | #79 | |
Alıntı:
Herşey ortada ancak görmek gerekir. İçimizde bölmüşler bizi. M.İslamoğlunu can kulağı ile dinleseniz 1000 tane yanlışını bulursunuz. Bu halimle daha yeni M.İslamoğlunun bir sohbetini dinledim. Çok hatalı sözlerr etti. Bir tanesi şu Ben meshepsizim dedi. Mezhepsiz bir insan ne kadar ehli sünnet olabilir. Bu ana kadar milyarlarya islam alimi gelmiş hiçbiri mezhepsiz olammış. Mezhepsizliğede karşı çıkmış. Ancak bu şahıs mezhepsizim diye geziniyor. Mezhep imamlarının bazı fetvasına karşı çıkıyor ? . . . Çok şey yazılır bunun hakkında... |
||
03-08-2009, 00:24 | #80 | |
Alıntı:
Bu iş yani mezhep durumu - şayet kesin öyle demiş ise- doğrusunun illa ki mezhepli olmak olduğunu nerden biliyoruz? (Bir de ilginçtir, milyarlar kelimesi takıldı aklıma..Ona bakılırsa milyarla puta, milyonla öküze tapan da var) Kuran'da şöyle bir ifade çok geçer, biz atalarımızdan böyle gördük'ümüzün üzerine: "A’raf 173: Yahut, "Atalarımızdan böyle gördük, şirke düştük. Biz onlardan sonra gelen nesil idik. Şimdi o batıl yolu tutan atalarımız yüzünden bizi helak mı edeceksin" dememeniz için (Kalu Bela Sözü aldık)”." İslamoğlu kesinlikle iyi bir alim.. En azından bana göre. EN sevdiğim tarafı da, kul yapımı bir eser muhakkak eksiksiz hatasız olmaz, hatalarını eleştirmeli, iyi yanlarını almalı, fakat asla bu kötüdür diye süpürüp atmamalıyız diyor... Siz de öyle yapınız.. Aklın bu yolu daha bir sanki.. |
||
Konuyu Toplam 17 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 17 Misafir) | |
|
|