![]() |
#41 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() .....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() Olur denerim, ancak o seviyesizin seviyesini indiğimi söylemeniz çok yanlış, sabır da bir yere kadardır. Benim vicdanım o kadar küfürü kaldırmadı, hergün bu kadar küfür görmeye tahammül edecek sabırda, sanırım bende gelmemeliyim buraya özürdilerimm...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() Est öncelikle söylediklerimi yanlış anlamayın.Kötü söz sahibine aittir.Bu şahıs uzun zamandır forumu provoke etmeye çalışmaktadır.O yüzden kendimizi yormamıza gerek.Selam ve dua ile.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
![]() İlker Başbuğ önceki konuşmasında olduğu gibi bu sefer de olumlu bir görüntü verdi. Ancak detaylara geçtiğimizde bazı sözlerinin pek bir manasının olmadığı ortada. Yurdun dört bir yanında çıkan silah ve mühimmatın TSK ile hiçbir ilgisinin olmadığını söylemesi maalesef koca bir yalan.. Ve bunu hepimizin gözün önünde söyleyebildi. Yine, Ergenekon rahatsızlarının GATA'ya sevki konusundaki sütliman sözleri ile gerçekler tamamen zıt kutuplara doğru bir yörüngede.. Ergenekon Soruşturmasına dair, Genelkurmay Başkanlığı'nda hiçbir bilgi ve belge olmadığını vurgulaması yine abes bir söylem oldu. Başbuğ birçok konuda ya kıvırdı ya da yalan konuştu Bir ülkenin Genelkurmay Başkanı'nın milletine karşı böyle konuşması çok acı ama aynı zamanda bir vakıa..
Bu toplantıda Başbuğ'u bir an padişah falan zannettim.. Bu da hiç hoş bir izlenim olmadı. Tehlikeli bir algı idi.. İlker Başbuğ'u tanımış olduk. Kendi zaviyemden baktığımda fena bir Genelkurmay Başkanı değil diyorum (TSK yapısına nispeten).. Ama bu kadar açıklama ve konuşma yeterli. Milli İrade yönetimine dayalı demokratik bir ülkede Genelkurmay Başkanı'nın bu kadar konuşması bile çok fazla olmasına rağmen Türkiye'nin kendine özgü yapısı maaalesef bu durumu normal karşılayabiliyor. Bu kadar yeter, burada durulması gerekir. Başbuğ'un artık konuşmaması gerekiyor. Emniyet İstihbarat Dairesi eski başkanı Bülent Orakoğlu'nun çok önemli sözleri var. Orakoğlu, İtalya'daki Gladyo operasyonunda İtalya Jandarması tüm arşivini savcıya açtı diyor. Genelkurmay Başkanı Başbuğ, bizde bilgi ve belge yok diyeceğine arşivi Savcılara açmalı ve soruşturmanın selameti güçlendirilmeli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
![]() Alıntı:
Ezbere muhalefet... -- Ben diyorum ki "Arkadaşlar şurdaki yorumlarda Birand'a yüklenip onun Ergenekon hakkında yazdığı tek bir yazıyı dahi okuyanı var mı?" Sonraki cümlem de: Doğan grubunda Hasan Celal Güzel'den sonra Ergenekon'un ciddi manada sonunun getirilmesini isteyen yazarların başını çekiyor Birand arkadaşlar.Karşıdan ses geliyor Branda bel altı vuruyorsunuz diyen arkadaşlar, kanald ana haberden çok mu memnunsunuz?Konu ile ilgisi yoksa banane Birand'ın edepsizliklerinden? Sevmem etmem kendisini, ama burada haklı söylemi yüzünden üstelenmişse haklı kim olursa olsun hakkı yememek lazım. Yazılarını takip etmiş misiniz, Ergenekona tutumunu biliyor musunuz da Ergenekon konulu bir sözünden azar yemesine karşı seviniyorsunuz diyorum. Kişiliği hatta siyasi görüşü ne olursa olsun. Ergenekon konusunda haklı bi sözü yüzünden azar yemesine sevinenler "bel altı vuranlar"dır. Onun Ergenekon tutumunu bilmeyenlerdir. Ama bunu dedik diye Kanal D haberin insafsızlıkları,şuları,buları deyip onu 'savunma' konumuna girdik. Eh, haksız düşmanım olsa da çıkar o haksız olduğu konuyu dile getiririm ben. Sevmiyorum diye ezik kaldığı bi durumda 'bir de ben vurayım' mantığı güdmem efendim. El insaf yani. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
açıklama, başbuğ, tsk |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|