![]() |
#21 |
![]() Arkadaşımız önce şaklaban diyor sonra da mütevazilikten söz ediyor. Bakınız Peygamber efendimiz eğer yaşasaydı en iyi otomobile binerdi. En iyi elbiseleri giyerdi. En iyi kokuları sürünürdü. Müslüman her şeyin en iyisine layıktır.
Mehmud hocaefendiyi hiç tanımadığı nereden de belli oluyor. Mahmud hoca Limuzine biner, önünde ve arkasında son model 2 tane araç eskortluk eder. Kütahyaya geldiğinde kendim bizzat konvoydaydım. İyi giyinmek, vs. de bir sünnettir. Mütevazilik insanın içerisinde olacak kardeşim. |
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]() |
|
![]() |
#23 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 |
![]() müslüman ölçülü de olmalıdır.. normal bi araba evden bahsemiyorsunuz jip limuzin falan kaç kişi de var bu devirde allah aşkına..
![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
birincisi dansöz denilmedi... iyi okuyunuz. ikincisi o kelime forum üyesi insanlara söylenmemiştir. önyargılı bakmayınız. "Bir islam ehlinden insanını bu forumda açığını arayan insan var mıdır? lütfen ithamlarınıza dikkat ediniz. yaptığınız yakışık almadı. hem okumuyorsunuz hem de yetki kullanmaya kalkıyorsunuz. çirkef kelimsei için özür bekliyorum hem de hemen. samimiyyetsiz kelimesini de aynen iade ediyorum. Konu R.T.E. tarafından (07-26-2009 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#28 |
![]() neden bu kadar sinirlendiniz ki ben çokmu yanlış bişey söyledim göz önündeki insanlar yaşamlarına dikkat etmek zorundadır, hele bide din adamı ise 2 kere dikkat etmelidir çok uç kouşuyorsunuz magara, lüx ev , abartı bence ayrıca tabiki tek ölçümüz efendimiz(s.a.v)...tabiki rabbim nimetlerine layık görmüşse kimse bişey diyemez been hocayı kötülemiyorum dikkat edin bu bana düşmez...
|
|
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
Ve bizim üyelerize hitaben de denilmiyor. Yada ben öyle anladım? Katıldığım bi yorum, yüreğinize sağlık. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|