![]() |
#31 |
![]() Çiğ et yiyip karın ağırısı çekmekten hayya ederim her zaman!Size yaptığım uyarının açık delili bu yorumunuzda açıkça görülmektedir!Bu yorumunuzu aşkı İlahi kardeşime atfen yapmışsınız!
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
![]() ya huuu. birine atfen yapılan bir şeyi yapan kişi bilmiyor da siz mi biliyorsunuz be kardeşim. Ölçüsüz ölçüsüz konuşuyorsunuz. Hani dansöz kelimesi nerde? Hani aşk-ı ilahi kelimesi nerede? arkadaşım sen yetkilisin bir de bune önyargıdır, bu ne taraflılıktır.
|
|
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Forumun seviyesini düşürecek yorumlarda bulunmayalım hele hele Akpartililerin birbirlerine karşı tavırları hiç hoş değil.
|
|
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
Uyarıya bahsi geçen döküm aşağıdadır; Alıntı: aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı ![]() asla tatmin etmedi... samimiyetten uzak..resmen medya şaklabanlığı yaptı...zevksiz değilim denize girerim..mağaradan çıkmadık..yapmayın ya müslüman gerekirse mağara adamı olur ..ama asla dininden taviz vermez..!!!bunu en iyi hoca bilmeliydi.. resmin bana zararı olmadı..beni size yaklaştırdı diyor ya...resmen bu söze bittim..ya onlara yaklaşsan ne yaklaşmasan ne... deprem için özür dilemiş ..ne güzel..ama buda samimidir inşaalah.. biz biliyoruzki bizim günahlarımız başımıza gelen afetlerin tetikleyicisidir...ama sözleri o dönem inanılmaz iticiydi.......!!! zaten barbi olayı facia..o haberi duyunca ...ya pes hoca dedim..bi sapık damgası yemediğimiz kalmıştı ..sayenizde onuda derler... diyemediki..insan suretini bi bebeğe yapmak caiz değil...kıvırdıda kıvırdı.. Terbiyesizlik etmeyin arkadaşım. Şaklaban sizsiniz. Kıvıran da sizsiniz dansöz de. Hocaya böyle bir şeyi nasıl söylersiniz. Müslüman mağara adamı olmaz arkadaşım olamaz. İslam dini en ileriyi arar ve savunur ne biçim sözler bunlar... |
||
![]() |
![]() |
#35 |
![]() ne zaman konu cübbeli ahmet hocadan açılda millet birbirini kırıyor.arkadaşlar adam söylemiş bişeyler evet bunları tartışmak gerekir amma biz kendimize uygun olanı alalım.
her gidişatın bi yolu vardır kimisini kendine karşı soğutsada onun da çevresindekiler var bundan rahatsız olmuyorlar.çocuğuna barbi bebek almayan aileler bundan rahatsız değil. |
|
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
mahmut efendi ayrı... cübbeliyle efendiyi karıştırmayın... yorumlarınız çok itici..yazdığınız hakaretleri cevap sanıyorsanız yanılıyorsunuz.. bir kişiyi eleştirirken nasıl eleştirilecek duruma düştüünüzün farkında ble değilsiniz.. ishak abimide tebrik ediyorum.. Konu Beritan tarafından (07-26-2009 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#37 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#40 |
![]() Alıntı:
Hocaefendiye kıvırıyor diyen insana istedğimi derim. sizin arkadaşınız olması yandaşlığa yer vermenize gerekçe olamaz. ayrıca bir yetkiliye yakışmayacak derecede çirkef bir tutumunuz var. açıkçası görüşleriniz çok da umrumda değil. aynı yazıyı birdaha yazarsa aynı lafları bir daha kullanırım. dediğim gibi uyarın umrumda değil arkadaşım. bu forumun kurallarını senden iyi bildiğime emin ol.üyelik tarihime bakarsan kuralları da gayet iyi bilebileceğimi anlarsın. ben hakedene hakettiği şekilde davrandım ve davranırım haberin olsun. sana kolay gelsin haydi uğurlar ola... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|