![]() |
#11 |
![]() "Yaşlandıkça çocuklaşan adam"..
Yahu hangi yüzle Avrupa Birliğine karşı çıkarlar hala anlamıyorum.. Bu kadar mı yüzsüz olunur bu kadar mı Milleti de kendileri gibi "şuursuz" sanıyorlar, unuttu sanıyorlar, mahkumsunuz 3'e 5'e be çirkef zihniyet! Konu FarukARSLAN. tarafından (07-31-2009 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() İyice kendisinden nefret ettiriyor, yaptığı bundan ibaret.
Konu NûN tarafından (09-13-2010 Saat 18:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() kardeşim hocamı çok seviyorum ama şuursuz demesini yanlış buluyorum deseydin daha iyi olmazmıydı..sy necmettin erbakan ı bizde seviyoruz fakat direk ak partiye oy verenlere ettigi bu kadar kırıcı sözleri yakıştıramıyorum hani bunları bir başka partiye demiyor belki birçogu zamanında ona oy verenlere söylüyor..bizim sindirim sistemimiz hakareti küfrü falan sindiremez.. bu sepeple böyle konuştukça 1 oy dahi alamaz..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
Hocamız sağolsun sevgimizi baltalamak için herşeyi yapıyor... ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#15 |
![]() erbakan hocanın dediklerine kızıyoruzz çünkü beklemeyiz ondan bu tür sözler...
chp der mhp der amenna ama hocanında öğrencilerine bunu demesi ayıptır.. kendine şuursuz demezlermi bu millete şuursuz dddiği için... sonuçta kendi öğrencileri gurur duyması gerekirken bunları demesi üzer açıkçası... hocaya sormak lazım hocam senin öğrencilerin sen yanlış öğretmişin demekki,desek ne der acaba...artık onlar milli görüş gömeğini çıkardılar der iyikide çıkarmışlar yoksa bu millet chp ye emanetti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() ben aslaha saygı duymuyorum ben ak partiye oy verdim diye bana şuhursuz cehennemlik diye bana hakaret ediliyor ise o ihtiyarın ismini dahil anmam, ölürken bile partisini savunup ak partiyi eleştirebiliyor ise bu ihtiyar rahatsız diyecekde başka sözüm yok, ak partiye oy verenlerden büyük özür dilemelidir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
Saygılı olmak zorundasınız... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#18 |
![]() yok efendim ne saygısı onun bize saygısımı varmı, ALLAH bilir ana avrat da bize saydırıyordur, bunlardan saygı falan beklemeyin 28 şubat oyunların aktörleridir bunlar, fadime şahinler, ali kalkancılar, bakın bide burdaki haberin videosunu izleyin bakalım
http://www.samanyoluhaber.com/h_3091...k---video.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() ben her zaman söyledim..burdada başka ortamlardada.... hocaymış ne hocası be... zamanında oy aldığı millete demediğini bırakmadı.... bizansın torunlarıda olduk... cehennemlikte.... şimdide şuursuz olduk... eee zamanında oy aldıkları nur cemaatine bile çamur atan saadetlilerden ve hocalarından ne beklerdikki.... kanaltürkte tuncay özkanla AKPARTİyi bombardımana sokan 3.sınıf muhalefet işte :D
KABUL ETMEK GEREKİRKİ AKPARTİ VE diğerleri var.... sağı solu milli görüşü tek bir çatı altındalar anti-AKPARTİ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
O sözü o manada dememiştir İnönü.. Yeni Şafak yazarı bunu çarpıtarak vermiştir. Günahım kadar sevmem İnönü'yi ama 'doğru'yu daha çok severim. Hak yemeyelim o sözle.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|