![]() |
#11 |
![]() Medyada indireGANDİ KEMAL YALANDAROĞLUNA verilen gazı ibretle izliyorum...Patlayacak balonuda zevkle izleyecem
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Sıkıyorsa TÜBİTAK a yollasın poyası iki dakikada çıkar ortaya...
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Adamlar netteki videoyu çekmişler cd'e.Sonrada kendileri oynamışlar geliyorlar orjinal değil.Elbette orjinal değil çünki siz oynadınız!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Bunlar bilirkişi falanda değil
Apartman dairesinde çalışan acayip bir firma Nereden uydurmuşlarsa artık Medyanın bu insanları ciddiye alması da komik Ayrıca kasette montaj olabilir bazı kareler kesilmiş çıkarılmış olabilir, İddia zaten kasetin montajsız olduğu değil Kasetteki görüntülerin baykala ve baytoka ait olduğu Aradan haftalar geçti Hala ne hanımefedi ne beyefendi o görüntüler bize ait değil Böyle bir ilişkimiz yok diyemediler Eşi can baytok konuştu bir ara Karısı hakkındaki iddiaları konuşmak yerine işi ihalesi ile ilgili konuştu Acaip işler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Bencee ne kadar haklı olursak olalımm herkes baykalın ne olduğunu azçok biliyorr evet kaset eğer yalan olsaydı ilk günden ben değilim derdi sayın baykal fakat demedi bütün yükü iktidarın omzuna yükledi istifa etti... fakat yinede bu meselee çok ağırrr ben çokfazlaa konuşmama taraftarıyım...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() dünki vatandaş: her yerde bulunan basit ucuz dışarıya yayın yapan kameralarla çekilmiş dedi.
Baykal: İktidar imkanları olmadan bu görüntüler çekilemez demişti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|