![]() |
#21 |
![]() bence bu kadar kötü niyetli olma demek istediğini anladım ama ben böyle düşünmüyorum
bu arada hangi video ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() sen o video olayını kastedmenden önce benim önceki mesjlarımdan ve çelişkili olduklarından fln bahsediyordun...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() oo geride kaldi sen videoyu tekrar izle demissin bende
ne guzelki sadece sen tam olarak izlemissin o videoyu dedim aradada baska bir mesaj var iyi okusan yuce tayyip sana laf yetistiremem onceki laflarini her yazdigin yerlere bakarsan oralarda cevap vermisimdir dedim ben suan buradaki konuyla ilgili konusuyorum yani diger yerlerde yazdigin konularla ilgili burda konusmam onu orda konusuruz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() tmm
konu kapansı artık ben hür ve objektif fikrimi söyledim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() videoyu izledim ve gördüğüm şey şu Siz bana Özlem dediniz ama bana Özlem denilmesindense Özlem + soyad olarak söylenilmesini daha doğru buluyorum diyor... hatta bi ara chp adayı da destek veriyor sebepsiz bir uzatma war ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() yani bende bunu anlatmaya calisiyorum zaten sacma sacma sok olmus rollerine girip karsisindakini alt etme pilitikasi uyguladi kendince aaa yani nekadar sacma uzadan gelmissiniz siz gibi bir muamele yapti yani hanimefendiye
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() yazık yawww gencecik kadın iki kişinin arasında kalmış :
![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 |
![]() HAYIR 2 KİŞİNİN ARASINDA DEĞİL
TAMAMEN OKAN BAYÜLGENLE AKP ADAYI ARASINDA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() bencede acıdım kadınaa..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() cok ii izlediyseniz yuce tayyip bunuda gormussunuzdur bir ara berhan simsek soze girdi okan bayulgenle ayni seyi konusurcasina ayni seyi savundu yani orada okan bayulgen lutfen siz mudahele etmeyin iki kici haimefednsinin uzerine gidiyormusuz gibi olmasin dedi
farkinda yani bayanin uzerine gittiginin rayting rayting ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|