![]() |
#191 |
![]() birileri nasıl akpartiyi hazmetmede sıkıntı yaşıyorsa aynen cemaatide hazmetmede sıkıntı yaşayan kesimler var..
birileri eleştirye bile tahammülünüz yok diyebilir...bu zihniyetin yıllar önce büyüklerimize dedikleri hala kulağımda...iğneyle kuyu kazıyorsunuz... buradan açık açık yazıyorum... yıllar önce bunu diyenler şimdi tahammülsüzlükten bahsediyorlar... bizim hedefimiz bellidir.. 20 yıl sonra Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda bir sahne düşünün. Türkiye'nin büyükelçisi kürsüye doğru yürürken, Türk okullarından mezun büyükelçiler ayağa fırlıyor ve salon alkıştan yıkılıyor... Yaşayanlar görecek inşallah... rabbim bizlere o günleri göstersin inşallah... gerisi lafu güzaftır kardeşlerim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
![]() Alıntı:
Nesli cedid Gelecek...Canlanacak Osmanlı. İsterlerse iğne ile Ferhat olmaya çalışıyorsunuz desinler.. Ferhatın aşkından dahi söz edilmez yaşanan Aşk'ın yanında... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
![]() http://www.akpartiforum.com/ali-bula...t135483p6.html
69. mesajına bak. 64. mesaj bana ait. isim vermeden benim yazdıklarımla ilgili yorum yapmışsın. nerdeyse beni saadetçi göstermişsin. neymiş efendim sen de bugün erbakana oy vermez mişsin. ne alakaysa. ben orda hocaefendinin erbakana söylediği "başbakanlığı bırak" sözüne vurgu yaptım. halkın oylarıyla 1.parti olup başbakan olmuş bir adama görevini bırak demenin doğru olmadığını söyledim. kaldı ki bunu hocaefendi de söyledi. birkaç ay önce forumda da paylaştım. hocaefendi bu sözünden dolayı pişman olmuş. hocaefendi bile pişman ken, yanlış yaptım derken hala onun bu davranışını bile tasvip ediyorsunuz. ben de olsam erbakana oy vermezmişim.. kel alaka..! erbakandan bahsetmiyorum halkın egemnliğinden bahsediyorum. yanlışa yanlış söylediğini diyorsun ama o başlıkta bunu ben pek göremedim. hey Allahım ya Rabbim ya Resullah. yine biri çıkıp "cemaati hazmedemeyenler" var demiş yorumumu yazmadan ![]() yine mi cemaat düşmanı oldum ben? burda bu forumda düşüncelerinizi yazmanız çok kolay. aksi bir yorum da bulunanları silmek, başlığı kilitlemek çocuk oyuncağı. dışarıda cemaat karşılatlarına nasıl davranıyorsunuz? veya herkes cemaatimizi sevmek zorunda mı? sevmeyen biriyle karşılaştığınızda "editör şunun ağzını bantla" mı diyeceksiniz? neyse sıkıldım vallahi, tartışırsınız tartışmazsanız sizin bileceğiniz iş. konu da malum çığırından çıktı, birbirimizi anlayamıyoruz. ben tartışmaktan bahsediyorum güzel abim çıkıp "cemaati hazmedemiyorsun" diyor. canınız sağolsun, yalnız bu şekilde kendinizi geliştiremezsiniz haberiniz vardır sanırım. bir daha da yorum yapmayacam. selamlar.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
![]() murat ben senin mesaji okumadim bile ben genel bir degerlendirme yaptim.. yanlis anlama ama senin mesajlar cok uzun oluyor, okumaktan usandim.. ben sana gönderme yapmam alirim mesajini alintilarim cevap veririm sanki yabancisin ki laf göndermesi yapayim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
![]() Yahu gene başladınız ne meraklyımışsınız cemaati tartışmaya....
Murat kardeşim bu arada konu başlığından uzaklaşıp karalayıcı ve zanlar üzere dağıldığı için kapandı...sebep yazarken hakaret falan mı yazdık üzerine alındın...sizin yazdığınız mesajımı sildik ne oldu anlamadım...yani yazdığın mesajı yayınlayamadan konu kilitlendi diye burda aynı tartışmayı yapmanın mantığı yok... Ayrıca cemaatle ilgili birşey demedim demişsiniz konunun geldiği noktaya bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız yani siz çekmesenizde konu bir tarafından çekilip gelir cemaate dayanır....tahamülünüz yok demişsin ya orda biraz yavaş yahu Allahatan tahammülüzü yok birde olsa ne olacak Dursun Çiçeğin iddealarını mı tasdik edeceğiz yani... Ayrıca bizim forumu ikidebir başka forumlarla kıyas etmeyin lütfen her forumun kendine has kuralları, tutunduğu tavırları ve olmassa olmazları var..biri gelip burda başbakanımıza olmadık şeyler söylerken fikir özgürlüğü diyip serbest mi bırakıyoruz...neyse konuyu daha fazla uzatmayacağım...lütfen konunun başlığı ile ilgili mesaj yazın...sonra mesajım niye silindi, emeğe saygı diye gelen şikayetler değerlendirmeye alınmayacaktır... MURAT kardeşim bu arada yorumlarınız beğenerek okuyorum ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
![]() simdi o yorumlarini okuma geregi duydum..erbakana niye oy vermeyecegime gelince kusura bakma ama o sürecte dik durus sergilemeyen erbakana oy vermektense bos atmayi tercih ederim..
ayrica o konuda ben bir yanlis görmedigim icin elestirme geregi duymadim kaldiki ben cemaatten bile degilim cemaatle en son iliskim 5 yil önce yani evlenmeden önce yurtlarinda kavgali sekilde ayrilmamdir.. ama simdi cikip cemaate, hocaefendiye sempatim, saygim, sevgim yok dersem yalan olur buna ragmen bazi noktalarda size katiliyorum tek katilmadigim nokta üslubunuzun agir kacmasi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
![]() Bende hocaefendinin erbakan konusunda pişman olduğunu biliyorum. Pişman olmasıda gerek zaten 28 şubat sürecindeki tavrı gerçekten çok yanlıştı. Ama hata yapıp pişman olduysa sonuçta bizim içimizden çıkmış bir alimdir
|
|
![]() |
![]() |
#199 | |
![]() Alıntı:
bir gerçek varki oda şudur. bizler fethullah güleni anlayacak kapasitede insanlar değiliz.şayet öyle olsaydık.bu ülke böyle olmazdı.erbakan pişmanlığına gelince:her olay kendi zamanında değerlendirilir.gülen fikrini belirtmiştir.zaten pişmanlığından kasıt ise o sözü ben söylememliydim ama birilerinin söylemesi gerekirdi olarak anlayabilirz...ama birde ters taraftan bakmak lazım olaya.aynı taraf fethullah gülene nasıl ve neler söylemişti.birde buna bakalım.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
![]() Öyle bir ortamda bu tür sözlerin söylenmesi böyle mülakatların verilmesi darbecilerin işine yaradı ve müslümanları bıçak gibi ortadan ikiye ayırdı. Keza başörtüsü meselesindede öyle ama keza mavi marmaradada öyle hocaefendi büyük bir alimdir fakat alimler yanlış yapamaz diye bir olay yoktur biz yanlışlarını söylemezsek zaten tapınmış oluruz.
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 21 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 21 Misafir) | |
|
|