AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 02-21-2011, 23:21   #21
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
BENHUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ha sen koskoca camiaya FİTNECİ muamelesi yapacaksın kimse alınmayacak ama benim hergele lafımdan çok alınacaksın..Pes
Gazete abonelikle satılır yada birkaç tane birden alınır bu neden sizi rahatsız eder
Hayretlik yani.
Konu cemaat meselesi oldumu ezberde ki satırlar hemen yazılmaya başlanır
Neymiş kola reklamı vermiş..
BAk hele şu fitnecilere.

Şu bahsi geçen yazıyı okudunuz mu?

Müslüman Kardeşler üzerinden cemaati vurmaya çalışanı da ilk kez gördük.Bunu da gördük yani..
Ne oldu Müslüman KARDEŞLERE MEZHEPSİZLER diyen tipitipleri de yazayım mı buraya..
Edepli olacaksan yaz bakalım kim ne demiş görelim ...

Alt 02-21-2011, 23:23   #22
Kullanıcı Adı
Mavera
arkadaslar hakaret etmeden bazi seyleri dile getiremiyormuyuz.. herkes agzindan cikana dikkat etsin öyle birseyleri savunacagiz diye forumun seviyesini düsürmeye kimsenin hakki yoktur..
burasi herseyden önce AK PARTI forumdur o halde bizim en üst kimligimiz olan AK PARTI ilkeleri herseyden önce gelir daha sonra alt kimlik olarak farkli degerlerimiz, düsüncelerimiz olabilir ama kimsenin bu degerlere hakaret etmeye yada tem tersi bu degerleri baskasina empoze etmeye hakki yoktur!..
O halde eger kisisel ihtiraslarimizi, cekismelerimizi böyle konulara yansitmaya devam edeceksiniz orada bir dur! denilecekdir..
Velhasil kelam tartismanin seviyesini düsürmeden, taassublarimizi kirarak tartisalim ve sunuda unutmayalim kimsenin dokunulmazligi yoktur hakaret, alay,dedikodu, yalan olmadigi sürece kisiler, kurumlar elestirilebilir!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-21-2011, 23:27   #23
Kullanıcı Adı
Darbeci Çoban
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar hakaret etmeden bazi seyleri dile getiremiyormuyuz.. herkes agzindan cikana dikkat etsin öyle birseyleri savunacagiz diye forumun seviyesini düsürmeye kimsenin hakki yoktur..
burasi herseyden önce AK PARTI forumdur o halde bizim en üst kimligimiz olan AK PARTI ilkeleri herseyden önce gelir daha sonra alt kimlik olarak farkli degerlerimiz, düsüncelerimiz olabilir ama kimsenin bu degerlere hakaret etmeye yada tem tersi bu degerleri baskasina empoze etmeye hakki yoktur!..
O halde eger kisisel ihtiraslarimizi, cekismelerimizi böyle konulara yansitmaya devam edeceksiniz orada bir dur! denilecekdir..
Velhasil kelam tartismanin seviyesini düsürmeden, taassublarimizi kirarak tartisalim ve sunuda unutmayalim kimsenin dokunulmazligi yoktur hakaret, alay,dedikodu, yalan olmadigi sürece kisiler, kurumlar elestirilebilir!

Öncelikle üst kimliğim olarak AK PARTİLİk i değil. Müslümanlığı görüyorum. Bunu geçelim.

Peki böyle düşünüyorum diye az önce bir arkdaşın dediği gibi "... yoksa git" denir mi bana?

Kaldı ki chp ve Sayın Kılıçdaroğlu hakkında bile bir sürü alaya alan konu ve yorum var. Çoğunun içi boş.

Kaldırıverin o zaman onları efendiler.

Onlarla aynı denkliğe sahip Sayın Erdoğanla alakalı video ve alaylar koysam banlanırım bile.

Sözlerinizin gereğine davet ediyorum.

Sayın Kılıçdaroğlunu alaya alan tüm konular temizlesin ki forum daha içeriği dolu bir hal alsın.

Buyurun.

Yönetim Göreve!
Darbeci Çoban isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-21-2011, 23:31   #24
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
Darbeci Çoban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle üst kimliğim olarak AK PARTİLİk i değil. Müslümanlığı görüyorum. Bunu geçelim.

Peki böyle düşünüyorum diye az önce bir arkdaşın dediği gibi "... yoksa git" denir mi bana?

Kaldı ki chp ve Sayın Kılıçdaroğlu hakkında bile bir sürü alaya alan konu ve yorum var. Çoğunun içi boş.

Onlarla aynı denkliğe sahip Sayın Erdoğanla alakalı video ve alaylar koysam banlanırım bile.

Sayın Kılıçdaroğlunu alaya alan tüm konular temizlesin ki forum daha içeriği dolu bir hal alsın.

Buyurun.

Yönetim Göreve!

İlk cümlenden belli ne kadar boş ve tribünlere konuştuğun...
Forumdaki üst kimlikden bahsetmiş adam...

Alt 02-21-2011, 23:31   #25
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Darbeci Çoban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Buyurun.

Yönetim Göreve!
Size laf yetistirme gibi bir derdim yok.. diyecegimizi dedik ayrica siz bizim icin degerli bir üyemizsin yani öyle banlamak gibi bir durum yok ki banlamak agir hakaret ve küfür durumunda oluyor ;)..
biz diyoruz ki hersey tadinda güzeldir, ayrica elestirilerinizide dikkate alacagiz..
Alt 02-21-2011, 23:33   #26
Kullanıcı Adı
Darbeci Çoban
*Ben de forumu değersiz bulsam burada olmaya devam etmem.

*Teşekkür ederim.
Darbeci Çoban isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-21-2011, 23:33   #27
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Dokunulmazlığı olmadığına inanmıyorum kesinlikle...
50 kere üstüne gitmeden birşey yapmıyorsunuz bazı kişilerin mesajlarına...
Ama mesajıma anında müdahale edildiği zamanları biliyorum...

Alt 02-21-2011, 23:34   #28
Kullanıcı Adı
Eşref
Darbeci Çoban kardeşim, daha önce de dedim. Ben sana hak veriyorum. Ama sen de kızgınlıkla hareket etme. Biraz daha sakin ol. Kabadayı diline kaçıyorsun bazen. Haksız mıyım?
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-21-2011, 23:35   #29
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Benhur müslüman kardeşlere kafir diyenleri yazacaktın yahu merak ettim bekliyorum

Alt 02-21-2011, 23:36   #30
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Dokunulmazlığı olmadığına inanmıyorum kesinlikle...
50 kere üstüne gitmeden birşey yapmıyorsunuz bazı kişilerin mesajlarına...
Ama mesajıma anında müdahale edildiği zamanları biliyorum...
Bende inanmiyorum! ama kendi adima azamiye indirmeye calisiyorum..
Ne kadar adil olmaya calissakta bazen duygularimiza kapildigimiz oluyor o acidan töleransli olmaliyiz diye düsünüyorum...
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)