![]() |
#11 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Amerikanın hayırlı olduğunu iddia eden olamaz sanırım.Bu 6.filo fetişi de artık baydı.Varlığını bir başka düşüncenin hareketin karşıtlığı olarak konumlayanaların tek başına varlıklarının bir anlamı olmaz.Romantik gergedanlığın hiç sırası değil.ABD ye karşı koymak slogan atmakla değil çalışmakla olur.Sözde Devrimci gergedanlarla aramızda ki en büyük fark budur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() [QUOTE=xfce;890461]6. Filo'yu denize dökerdim
- Müslüman gençler, 6. Filo'ya karşı destek verseydi, Türkiye'nin tarihi değişirdi. Müslümanlık üzerinden siyaset yapmamak lazım. Saadetin içindeyken de öyleydim. Benim kendi Müslümanlığımdan şüphem yok. Halkımın da beni Müslüman olarak gördüğünü zannediyorum. Bunu ikide beri söylememe gerek yok ki. - Türkiye'deki sağ muhafazakar siyaset, hepsini içine katarak söylüyorum, niteliği ve başlangıcı itibariyle antikomünisttir. Ruslar, tehlikeli görülüyordu. Ruslara karşı, onların yayılmasını önlemek için antikomünist bir şeye ihtiyaç vardı. Komünizme karşı olmak imanın 7. şartı gibi bir şeydi o dönemlerde. Dünya dengesinin verdiği bir şey. 6. Filo'daki solcu gençlere karşı, camiden çıkanların onları kovalamasının altında da bu yatıyor, dinsiz imansızlar. Bir dinle bakalım adamlar ne yapıyor? Tam da Türkiye'nin hayrına olan bir şey yapıyor aslında. - Ben o zaman lise yıllarındaydım, o günkü algı belliydi, kanlı pazar belliydi. Herhalde, üniversite yıllarında falan olsaydı, 6. filonun adamlarını dökmeye giderdim herhalde 6. filoya müslüman gençler karşı çıkmıştır ancak sen görememişsin.bu güne gelince dindar görünüp haçlı ordularıyla müslüman beldelere ölüm yağdırılıyormu diye soracak olsan cevabım hiç şüphesiz evet olurdu.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]() 6.filoya karşı çıkanlar bir sovyet gemisi gelsede aynı şeyi yapacaklarmıydı ?
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Bende o zaman üniversitede olsaydım bende 6. filoyu taşlardım . Amerikancı müslümanmı olur yav coninin İslamcı tayfası
![]() Amerikancı yalaka müslüman hareketlerin çarkına tüküreyim ! |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|