AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 05-05-2011, 07:37   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Silahsız Usame Bin Ladin'i Teslim Almayıp Öldüren Katil Amerika'yı Protesto Ediyorum
Katil Amerika, silahsız Usame bin Ladin'i teslim almayıp öldürerek bir cinayet daha işlemiş; katil, zavallı ve aşağılık bir devlet olduğunu bir kez daha tüm dünyaya ilan etmiştir. Silahsız Usame bin Ladin'i teslim almayıp öldürerek; katilliğini, zavallılığını ve aşağılıklığını bir kez daha ilan etmiş olan Amerika'yı protesto ediyorum.

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-05-2011, 14:17   #2
Kullanıcı Adı
akillisozler
Standart akıılı sözler
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Katil Amerika, silahsız Usame bin Ladin'i teslim almayıp öldürerek bir cinayet daha işlemiş; katil, zavallı ve aşağılık bir devlet olduğunu bir kez daha tüm dünyaya ilan etmiştir. Silahsız Usame bin Ladin'i teslim almayıp öldürerek; katilliğini, zavallılığını ve aşağılıklığını bir kez daha ilan etmiş olan Amerika'yı protesto ediyorum.
kardeş sen abdyi protesto edeceğine önce abdullah beyi protesto et..

hadi obama küfür diyarının kafir yöneticisi..ladinin ölümünden mutluluk duyması normal değilmi..

ya bizim cumhurbaşkanının sözlerine ne demeli:herkese ders olsun..memnuniyet duymuş..

dinleyince şok oldum

insan bu kadarda abd yandaşı olmazki..

neye göre mutlu olmuş...

protesto edeceksen önce cumhurbaşkanını protesto et.çünkü cumhurun sözcülüğünü ladin olayın yapmadı..kimin yaptı dersinn...akıllı sözler değil bunlar..
akillisozler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2011, 22:32   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
akillisozler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeş sen abdyi protesto edeceğine önce abdullah beyi protesto et..

hadi obama küfür diyarının kafir yöneticisi..ladinin ölümünden mutluluk duyması normal değilmi..

ya bizim cumhurbaşkanının sözlerine ne demeli:herkese ders olsun..memnuniyet duymuş..

dinleyince şok oldum

insan bu kadarda abd yandaşı olmazki..

neye göre mutlu olmuş...

protesto edeceksen önce cumhurbaşkanını protesto et.çünkü cumhurun sözcülüğünü ladin olayın yapmadı..kimin yaptı dersinn...akıllı sözler değil bunlar..
Sözlerim akıllıcadır kardeş. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün, Usame bin Ladin'in öldürülmesinden memnuniyet duydum şeklindeki açıklamasını tasvip etmedim ve o açıklamayı rahatsız edici buldum. Ama şunu da göz önünde bulundurmamız lâzım ki, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Usame bin Ladin'in El Kaide terör örgütüyle ilişkileri sebebiyle onun masum insanların öldürülmesinden sorumlu olduğunu düşünerek o sözü söylemiş olabilir. Ben de bu sebeple yani Usame bin Ladin'in masum sivillere karşı saldırılarda parmağı olup olmadığını bilmediğimden dolayı ona karşı mesafeli duruyorum. Çünkü, İslam'a ve Müslümanlara saldıran kâfirlere ve zalimlere karşı savaşa evet, ama masum sivil insanların öldürülmesine hayır diyorum.
Alt 05-05-2011, 23:51   #4
Kullanıcı Adı
Eşref
Amerika, hristiyani terör devletidir. Teröristler, Ladin'i öldürmekle de kalmadı, cenazesini de denize attılar. Böyle vahşet, böyle zalimlik olur mu?
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2011, 23:53   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
balta nerde ?
suya düştü...
su nerede ?
inek içti...
İnek nerede?
dağa kaçtı...
dağ nerede ?
yandı bitti kül oldu
Alt 05-06-2011, 00:02   #6
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Protesto etmek güzel de sormak isterim siz büyük şeytan amerikadan ne yapmasını beklerdiniz.? Tarihi katliam,insanlık dışı hukuksuzlukları olan bir devletten ne bekliyorsunuz güldürmeyin beni ALLAH aşkına

Kızılderililerden bu yana büyük şeytan amerikanın parmağının olduğu her yerde katliam ve zülum var.

Yapacak birşey var oda zalime karşı dayanmak...
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2011, 00:08   #7
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Abicim müslümanlardan nefret eden müslümanlar var...
hristiyandan incelik beklemek niye...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2011, 00:12   #8
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Müslümanı müslümana kırdııran küstüren bunlar değilmi?

Birilerine siz iyi müslümansınız deyip sırtını sıvazlıyorlar gaz veriyorlar işine gelmeyenleride kötü müslüman deyip ''TERÖRİST'' ilan ediyorlar yaw kardeşim benim ülkemde ne işin var diyemiyor kimse...Dersen ''TERÖRİST''sin...
Alt 05-06-2011, 00:14   #9
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Protesto etmek güzel de sormak isterim siz büyük şeytan amerikadan ne yapmasını beklerdiniz.? Tarihi katliam,insanlık dışı hukuksuzlukları olan bir devletten ne bekliyorsunuz güldürmeyin beni ALLAH aşkına

Kızılderililerden bu yana büyük şeytan amerikanın parmağının olduğu her yerde katliam ve zülum var.

Yapacak birşey var oda zalime karşı dayanmak...
Amerika zalim ve katil olduğu için, zalimlik ve katillik yaptığı için onu protesto ediyorum ve Amerika'nın; katil, zalim ve aşağılık olduğunu haykırıyorum. Kâfir, zalim ve katil Amerika kazanamayacaktır. Kazanan İslam ve Müslümanlar olacaktır inşaallah.
Alt 05-06-2011, 00:15   #10
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Amerika zalim ve katil olduğu için, zalimlik ve katillik yaptığı için onu protesto ediyorum ve Amerika'nın; katil, zalim ve aşağılık olduğunu haykırıyorum. Kâfir, zalim ve katil Amerika kazanamayacaktır. Kazanan İslam ve Müslümanlar olacaktır inşaallah.
Bu haykırmalarla sadece kendimizi tatmin ediyoruz başka bişey değil...

Zaman kalemle cihad zamanı...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)