AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01-20-2012, 02:53   #13
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cartmana laf eden bu sahsiyetin bilgi, birikim konusunda sifir oldugunu bu site biliyor.. daha düne kadar seyhi saitle, saidi nursiyi ayni kisi sanan bu sahis kendisine yapilan yoruma akli sira böyle ukalaca cevap veriyor ama..
simdi olaya suradan baslayalim buyursun bu arkadas hrantin tkp, tikko yillarini bir anlatsin ama kopyala-yapistir degil o müthis bilgileriyle!
Bence sen ve malum güruh 40 yılda bir yaptığım hatadan yola çıkarak bana çamur atıp karalama kampanyası yapıyorsunuz diğerlerini bilmem ama senin beni çekemediğini seni şişren şakçakçılarına artislik yapmak için ikide bir bana saldırdığını ben biliyorum . Bu forum benim ne kadar araştırmacı olduğumu az buçuk bilir bir ikincisi Hrant Dink Dinkin tkp, tikko yıllarını anlatmaya gerek yok TİKKO yu yapısını bilseydin öldürülen TİKKO militanlarının bir kısmının Ermeni olduğunu bilseydin zaten Hrant Dink hakkında bir fikir edinmiş olurdun ben TİKKO yu DHKP-C ile birlikte karadenizde doğuda yaptıklarını bizzat biliyorum geçmişte böyle örgüte katılan birisi bunu sadece Ermenistan iddiallari adına yapmış olabilir bu arada Nihat Genç'i Ermenistanda savunmuş neden savunduğunuda biliyorum onu Türk olduğu için ve misafiri olduğu için değil kendi zihniyetinin çıkarları ile uyuşan bir zihniyete mensup olduğu için savunuyor . Sonra Hırant Dink hakında dediklerim sana niye bu kadar battı anlayamadım
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)