|
![]() |
#1 |
![]() okudugunu anlamakta o kadar zorlaniyorsun ki!.. ben forum yönetimine sikayet edecegim demedim ki, ihbarwebe yani sanal suclarla ilgilenen bölüme sikayet edecegim dedim..
sadisti kendine niye hakaret olarak gördünki! sadist baskalarinin aci cekmesinden mutlu olan insan demek degilmi o halde sende burada o insanlarin ölmesinden memnuniyet duydugunu dile getirmiyormusun o halde niye aliniyorsun ![]() daha öncede dedim sana hayat, forumdan ibaret degildir onun icin bu forumda olmak yada olmamak hic birseydir.. ama daha öncede dedigim gibi senin gibilerin sayisi ne kadar azalirsa toplumun huzuru artar!.. sizler realde söyleyemediklerinizi sanalda söylemeye cesaret eden insanlarsiniz cünkü burada o realdeki ezikligi üzerininizden atip, sanal bir cesarete bürünüyorsunuz.. insanlarin ölmesinden memnuniyet duyan, kendi gibi düsünmeyene gebersin diyen bir insanla fikir tartisiyorum ya bana helal olsun ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() EDİT : Yahu bana cevap vermeyince ezildiğin zaman böyle yapıyorsun diyor ne yapayım neyine cevap vereyim adam senin ihbar edeceğim şikayet edeceğim diyor bende forum yönetimine diye düşündüm sanki düşünülmeyecek bir şeymiş gibi bana okuduğunu anlamıyorsun diyor yani ne diyeyim daha neyine cevap vereyim kokakarı muhabbetine hiç işim gücümmü yok benim yahu ? Konu EZEL tarafından (01-20-2012 Saat 14:37 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|