|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Fethullah Gülen, mücahidlere terörist dememiştir. Silahlı cihad devlet eliyle yapılır. Eline silah alıp sivil, polis, asker demeden insanları öldüren katillere mücahidler demen doğru olmaz. Her önüne gelen, eline silah alıp cihad yapıyorum diyerek fitne çıkarıp ona buna saldırıp kan döküp insanları öldürüp katliamlar yaparsa dünya tam bir cehenneme döner. Kan dökücü katillerle, Allah yolunda savaşan mücahidleri birbirine karıştırmak doğru olmaz. |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fethullah hocamı size bunları öğretiyor Allah aşına ! ha bu arada bizi gülennin demeçlerini ve onun medyasını bilmeseydik görmeseydik dinlemeseydin yutacaktıkta yutmuyoruz ne yazık bal gibide terörist diyor ! Konu Ammar tarafından (04-14-2012 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
çünkü senin saydğın " Yani kafasına esen herkes cihad ediyorum diyerek eline silah alsın, bomba alsın, her tarafta silahlar, bombalar patlasın, insanların kolları bacakları koparak havalarda uçuşsun, kafaları beyinleri dağılsın, kör olsunlar gözleri çıksın, bağırsakları, iç organları paramparça olsun dışarı sarksın, çıksın, kadınlara tecavüz edilsin, pek çok insan sakat kalsın, dünyada; din, can, namus, mal, akıl sağlığı kalmasın, her aklına esen silahı, bombayı eline alıp cihad yapıyorum diyerek fitne çıkardığı için hiçbir yerde huzur ve güven ortamı kalmasın, dünyanın her tarafı cehenemî bir ortama bürünsün;" tamamı o terörist dediklerinin başına geldiği için cihad ediyorlar... Allah sizde verse güzel bir işgal o zaman anlarsınız ! kadınlarınız bacılarını namuz şerefiniz 5 paralık olduğunda görecez hasasiyetnizi ! o kınadığın insanların her başlarına bomba indiğine her namusları kirletildiğinde her şerfleri ile oynandığında her her kadın öldüğünde her cocuk öldüğünde her ihtiyar öldüğünde her kadın dul kaldığında her çocuk yetim kadığında her çocuk öksüz kaldığında bu insanlara katil teröröst diyenlere ALLAH bir Miyon belasını versin |
||
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Ammar, Müslümanları terörist gördüğüm sözün doğru değildir. Müslümanlar benim kardeşimdir. Söylediklerim ülkesi işgal edilenler için değildir. İnsanların meşru müdafaa hakları vardır elbette. Kınadığım insanlar kafasına göre fitne çıkarıp, eline silah, bomba alıp, eşkiyalık ve teröristlik yapanlardır. Fitneye, eşkiyalığa, terörizme karşıyım. Fitne çıkarıp eşkiyalık, teröristlik yapan bir Müslüman da olabilir, bir Hıristiyan da olabilir, bir Budist de olabilir, bir ateist de olabilir. Genel bir yorum yapıyorum ve; fitnenin, eşkiyalığın, terörizmin zararlarını anlatıyorum. Yorumumda belli bir adres vermemişken kendi kafana göre belli adresler bulman senin doğru olmayan zannındır. Not: İşgal konusundaki bedduan gerçekleşmez inşaallah. Diğer bedduanın adresi ben değilim. Konu Cihannur tarafından (04-14-2012 Saat 01:11 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Fethullah Gülen hangi demecinde mücahidlere terörist demiştir? Madem iddianda ısrarcısın öyleyse Fethullah Gülen'in var olduğunu iddia ettiğin o tür demeçlerinden bir tanesini kaynağıyla birlikte buraya alıntıla.
Konu Cihannur tarafından (04-14-2012 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|