AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04-29-2012, 01:57   #11
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Standart
Arkadaşlar, dinlerarası diyalogla ilgili bu sitede birkaç konu açılmış fakat akabinde kilitlenmiş olarak gördüm.Lakin bu konuyu kilitlemeyle bir yere varılamayacağını size söyleyebilirim.Maksadımız, bir grubu veya her hangi bir cemaati hedef göstermek değil, bilakis müslümanların başında olan bu badireyi def edip atlatmak ve milletimizi aydınlatmaktır.

Yİne hem dinlerarası diyaloğun, dinimizce ne kadar sakıncalı olduğunu ben size Kur'an'dan ayetler vererek bilgi vereceğim.Şimdilik yorumlarınızı bekliyorum..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
 


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi