AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 06-14-2012, 15:26   #31
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
nihani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok yaa ben korkağım ya ondan yanlış algılamışımdır problem yok
Est. yazım dili genel kavramlarının mahiyetlerini sizin şahsınıza gibi gösterdiyse hakkınızı helal ediniz... Hatta özür dilerim !

Size korkak demedim ! Bilakis Korkaklık edilmemesi gerekir demek istedim naçizane ! Sizin korkak olmadığınız zaten belli
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2012, 15:37   #32
Kullanıcı Adı
nihani
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Est. yazım dili genel kavramlarının mahiyetlerini sizin şahsınıza gibi gösterdiyse hakkınızı helal ediniz... Hatta özür dilerim !

Size korkak demedim ! Bilakis Korkaklık edilmemesi gerekir demek istedim naçizane ! Sizin korkak olmadığınız zaten belli
EstağfurullahEn çok müslümanlar arasına girmiş fitneden rahatsızlık duyduğumuza göre 'laik' müslümanlarla da arayı bozmamıza gerek yok.Adam tesettürlüye sıkma baş der,Atatürk varken peygambere ne hacet der ve çevresindeki insanlar da böyle düşünürse tebliğ vazifesini önemseyen bir müslümanın yapacağı en iyi şey SÖZLERİYLE DEĞİL DAVRANIŞLARIYLA kafalardaki önyargıları yıkmaktır-bana göre-.
Ki münazara yöntemini de,muhabbet yöntemini de tecrübe etmişimdir.Hangisinin işe yaradığını söylememe gerek yok heralde
nihani isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2012, 15:41   #33
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Alıntı:
Kimleri korumaya çalıştığın netleşiyor ! Entellektüel bakışlar zihin algılarının Hakkiniyet ortaya çıktığında kıvırmaya çalıştığı bir mekan olsa gerekir ! Şahsiyetle işimiz olamaz ! Belki siz daha hayırlı ve samimiyetlisinizdir ! Bahsimiz o değildir !
Netleşmek ve kıvırmak.. Ya gözleriniz çok sisli veya çok buğulu olduğu beni itham ediyorsunuz. Savunduklarım başından beri bellidir..

Başka bireylerin kişisel tercihlerinin olur olmadık kişilerin burnunu sokması hoşuma gitmez. Uyarı ve nasihat hangi sıfatla mukabele ederse etsin. Tavrım çok sert olur.
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2012, 15:47   #34
Kullanıcı Adı
HaArP
Kişisel Tercihler açıklamanız yeterince net...! Aslında bu tarz hastalıkların tahlilini yapmak isterdim ! Lakin sizin üslup ve sertliğe karşı takıntınız ! Hatta Yobaz ! diye sınıflandırdığınız gruba olan kininiz ! Sizi entellektüel cümleleri duymak istemenize zorlamakta !!!

Din bir seçimdir ! Seçimi yapmak istemeyen, samimi olmayanlara zaten tebliğ bir işe yaramazken ! Siz hangi üslub anlayışı ile hakikatin yerine batılın kavramını koruyor olabilirsiniz
Alt 06-14-2012, 15:53   #35
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Bu araba nerede, plakası ne ?
Bunlar muamma bir tane şahit yok...kadını olay yerinde gören yok gelmiş gazetecinin birine böyle böyle oldu demiş onlarda yazmış...boş işler bunlar boşş.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2012, 15:57   #36
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu araba nerede, plakası ne ?
Bunlar muamma bir tane şahit yok...kadını olay yerinde gören yok gelmiş gazetecinin birine böyle böyle oldu demiş onlarda yazmış...boş işler bunlar boşş.
O haberleri yapanların Amaçları farklı ! psikolojik harekatın bir ürünüdür ! ''Mahalle Baskısı'' üretip ! Bu Amaçla Fatih gibi yere olan Kinleri Derinlerde iyi biliriz !

Lakin kendi insani nefretlerini Din diye sunma gayreti olanların hastalıkları ile ! Onlara mukabele edenlerin hastalıklarını derinlemesine tahlil ettiğimizde ! Kalbleri bozulmaması adına kendi nefislerini ancak zorlama ile tutan KENETLEYİCİ grubuda yıkmalarına izin vermeyeceğiz !!! Ama onların hastalıkları yoktur demeyiz !
Alt 06-14-2012, 16:01   #37
Kullanıcı Adı
nihani
Ayrıca o eşortman diye yazılırNokta.
nihani isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2012, 16:01   #38
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
O haberleri yapanların Amaçları farklı ! psikolojik harekatın bir ürünüdür ! ''Mahalle Baskısı'' üretip ! Bu Amaçla Fatih gibi yere olan Kinleri Derinlerde iyi biliriz !

Lakin kendi insani nefretlerini Din diye sunma gayreti olanların hastalıkları ile ! Onlara mukabele edenlerin hastalıklarını derinlemesine tahlil ettiğimizde ! Kalbleri bozulmaması adına kendi nefislerini ancak zorlama ile tutan KENETLEYİCİ grubuda yıkmalarına izin vermeyeceğiz !!! Ama onların hastalıkları yoktur demeyiz !
Üstadım hatırlarsanız bir arada mini eteklilere kezzap sıkılıyor haberleri vardı
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2012, 16:05   #39
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Bu yalan olacak, yarın yalan olacak ama bir gün gerçek olacak... Hepimiz iyi biliyoruz..

Şu meşhur slogan varya HAYALDİ GERÇEK OLDU.. diye bu da gerçek olacak...

Ama yapacak bir şey de yok.
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2012, 16:08   #40
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üstadım hatırlarsanız bir arada mini eteklilere kezzap sıkılıyor haberleri vardı
Bu tarz psikolojik harbin iki ana teması vardır !

Birini zikrettik ''Mahalle Baskısı'' Türetmektir ! Lakin bu Avam için geçerlidir !

Bir diğeri ve Tehlikeli olan ise ! Hedef göstermek suretiyle Dini kavi olanları sisteme boyun eğdirmek için bilinçaltını zorlamaktır ! Bu İlimsel ve Bilimsel bir parçanın ürünüdür ! Mahalle Baskısı ile insanlar endişeye çevrilmesi bile bir örtüdür ! İstihbari düzeyde amaç sisteme dönüştürmektir ! Bu sistem çok başarılı olsuduğu için Masonlar bu kavramları Müslümanların hastalığı haline getirmeye odaklanmışlardır !!!

Aslında herkez çok iyi bilir lakin kabul etmezki ! Bu ülkede zulüm görenler ancak İslam'ı kor ateşi gibi savunmaya kalkanlardır !!!

Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)