|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Konu hakkındaki düşünceme gelince kesinlikle ben karşıyım ülkemizdeki topraklar fetihlerle savaşlarla kazanılmış,eskiden onlarındı diyerek iade etmeye başlarsak bu ülkede toprak kalmaz.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Partizanlığa karşıdırlar MHP'lilere, CHP'lilere demediklerini bırakmazlar ama kendileri Partizanlıktanda öte bir adamın müptelası olmuşlar ne dese doğrudur ne yapsa yeridir.. Ülkemizde Camii'leri ahır yapan İsmet İnönü'ye demediklerini bırakmazlar ama Camiileri Kilise'ye çeviren AKP'li başkanlara bir şey demezler... Yersen. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Emin ol kimseyi ikna etmeye çalışmıyorum.Sende haddini bil kullandığım kelimeler gayet yerindedir senden ders alacak değilim.Fikrinde zerre kadar ilgilendirmiyor beni...ben Blur'u az çok tanıyorum uslubumdan şikayeti varsa o söyler beni düzeltecek olan sen değilsin. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Yazdığım yazıyı beğen yada beğenme kimseye yorum beğendirmeye çalışmıyoruz.Kendi görüşlerimizi yazıyoruz.Kaldıki düzenlemenin öncülüğünü sayın başbakanımız yapmıştır.Bu konuda aynı fikirde olmayabiliriz bu yüzden uslubdan çok içeriğe takılmış olabilirsin. Herneyse gereksiz bir tartışmayı uzatmanın alemi yok.Uslubumdan rahatsız oluyorsan şikayet butonu var şikayet edersin diğer yönetici arkadaşlar ve forum başkanları değerlendirmeye alır bu kadar basit. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|