AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Çözüm Sürecini ve Dolayısıyla PKK Terörünün Bitirilmesini Destekliyor musunuz?
Evet, Kürt sorunu çözüme ulaştırılsın, PKK terör örgütü etkisiz hâle getirilsin ve böylelikle düşük yoğunluklu savaş sona erdirilsin. 35 92.11%
Hayır, Kürt sorunu da bu sorundan kaynaklanan etnik terör de bitirilmesin, düşük yoğunluklu savaş sürsün, insanlar ölmeye ve analar ağlamaya devam etsinler. 2 5.26%
Ulusalcıların, laikçilerin ve faşistlerin kara propagandalarının etkisi altındayım ve bu yüzden kararsızım. 1 2.63%
Katılımcı sayısı: 38. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 03-05-2013, 21:48   #1
Kullanıcı Adı
Shaguj
Anladım ki sizin sadece tedaviye ihtiyacınız var hala dalga geçilen konularda bile evet işte burda iftiranızı çürütmüş bulunuyorum triplerine girebilecek kadar bitmişsiniz partizanlıkta,körlükte : )

Neyse 2 şey söyleyeceğim sadece;

1.Anladım ki sizin bu ülkedeki şu ana kadar çıkmış olan isyanlar veya ayaklanmalar ile ilgili zerre bilginiz yok o yüzden konuyu daldan dala zıplayarak dağıtıyorsunuz.Bu ülkede isyan ve ayaklanma birçok yerde oldu ama gözünüz görmediği kulağınız duymadığı hepsinden öte bilmediğiniz için sanıyorsunuz ki 1980 den sonra palazlandı birşeyler vah size ki vah...

2.Can Dündar'ın ne dediği benim hiç ama hiç umrumda değil aynı şekilde çünkü;

Başkalarının tecrübelerini yaşayarak tasdik etmek kadar büyük aptallık yoktur.

Bırakın artık sağdan soldan birilerinin size empoze ettiği fikirkleri copy+paste yaparak fikir ürettiğini sanmaktan vazgeçin gerçekten komik duruyor.

Konu Shaguj tarafından (03-06-2013 Saat 02:17 ) değiştirilmiştir..
Shaguj isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-06-2013, 04:35   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Shaguj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Anladım ki sizin sadece tedaviye ihtiyacınız var hala dalga geçilen konularda bile evet işte burda iftiranızı çürütmüş bulunuyorum triplerine girebilecek kadar bitmişsiniz partizanlıkta,körlükte : )

Neyse 2 şey söylemek söyleyeceğim sadece;

1.Anladım ki sizin bu ülkedeki şu ana kadar çıkmış olan isyanlar veya ayaklanmalar ile ilgili zerre bilginiz yok o yüzden konuyu daldan dala zıplayarak dağıtıyorsunuz.Bu ülkede isyan ve ayaklanma birçok yerde oldu ama gözünüz görmediği kulağınız duymadığı hepsinden öte bilmediğiniz için sanıyorsunuz ki 1980 den sonra palazlandı birşeyler vah size ki vah...

2.Can Dündar'ın ne dediği benim hiç ama hiç umrumda değil aynı şekilde çünkü;

Başkalarının tecrübelerini yaşayarak tasdik etmek kadar büyük aptallık yoktur.

Bırakın artık sağdan soldan birilerinin size empoze ettiği fikirkleri copy+paste yaparak fikir ürettiğini sanmaktan vazgeçin gerçekten komik duruyor.
Alıntı:
Shaguj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cahillik her şeyi aynı sanmaktır sen kürt isyanlarına bak aşiret,paşa,menfaat isyanları kaç tane araştır sonra gel basklarla,irlandalılarla,katalanlarla bir tut bu isyanı.

İftiranızı çok açık ve net bir biçimde çürüttüm; sözünüzün doğru olmadığını kanıtladım. Bunu triplere girmek olarak algılamayınız.

Söylediğim doğrulara mantıken cevap veremeyip de dalga geçilen konu diyerek açmış olduğum bu anketli konuyu küçümsemeniz size fayda getirmez.

Tarihimizde çok sayıda Kürt isyanı olmuştur. PKK, 29. Kürt isyanı olarak nitelendirilmektedir. Kürt isyanlarını siz de reddetmiyorsunuz. Verdiğim misallerin 1980 sonrasına ait olması 1980'den önce Kürt isyanları ve Kürt sorunu yoktu anlamına gelmez. İsyanlar hakkında hiç bilgim olmadığı sözünüz de doğru değildir. Gözlerim görüyor, kulaklarım duyuyor Allah'a şükürler olsun.

Kürt sorununa çözüm öneriniz nedir? Kürt sorununu çözmeden PKK'yı tamamen imha etmemizi, 5.000 civarında teröristi öldürmemizi, bunun sonucunda da milyonlarca Kürtçünün Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne kin, öfke ve nefret beslemelerini ve bundan 10 sene kadar sonra mesela 2023 yılında ya da 20 sene kadar sonra mesela 2033 yılında 30. Kürt isyanı olarak nitelendirilecek yeni bir Kürt isyanı başlamasını ve o zaman verilecek kayıpların günümüze göre çok daha artarak;
100.000 civarında Kürtçü gencinin, 20.000 civarında asker-polis güvenlik görevlilerimizin ve 20.000 civarında sivil vatandaşımızın hayatlarını kaybetmelerini mi öneriyorsunuz? Çünkü Kürt sorununu çözmeden PKK'yı şiddetle imha etmenin sonucunda Kürtçülerde oluşacak kinle birlikte 10 sene sona 20 sene sonra yukarıdakine benzer bir tabloyla karşılaşmamız kuvvetle muhtemeldir.

Siz, Kürt isyanlarının Kürt sorunu kaynaklı olmadığını söylüyor ve aşiret, paşa, menfaat isyanları olarak nitelendiriyorsunuz. Oysa aşağıdaki alıntıyı okuyarak Kürt isyanlarındaki Kürtlüğün etkisini görebilirsiniz.

Ayşe Hür'ün, Taraf gazetesindeki "Atatürk Dersim'i vuracağız dedi, vurduk." başlıklı 23.11.2008 tarihli makalesinde şunlar söylenilmektedir:

"Celal Bayar’ın Şark Raporu’na gelince; yazar tekrar tarafsız bir gözle ve dikkatle okuyacak olursa görecektir ki, şiddet değil, Doğu halkını korumaya alan fikir hâkimdir. Genel olarak yöre halkını kalkındırmayı hedeflemiştir:

Doğu illerinde hâkimiyet ve idare bakımından göze çarpan açık bir hakikat vardır: Şeyh Sait ve Ağrı isyanları’ndan sonra Türklük ve Kürtlük ihtirası, karşılıklı şahlanmıştır. İsyan edenleri cezalandırmak için şiddetin manası, anlaşılır ve yerindedir. İsyandan sonra, fark gözetmeksizin idare etmek de, bundan ayrı ve mutedil bir sistemdir. (C. Bayar, Şark Raporu, Kaynak Yayınları, s.64)."

Kaynak

Taraf Gazetesi 23.11.2008

Bakın, Celal Bayar'ın 1936 yılında hazırlamış olduğu Şark Raporu'nda ne deniliyor: "...Türklük ve Kürtlük ihtirası, karşılıklı şahlanmıştır." Demek ki meselenin temelinde Kürtlük var. Açmış olduğum bu anketli konuda diğer yazmış olduklarıma ilaveten bu alıntıya da yer vererek Kürt sorununun var olduğunu kesin olarak kanıtladım.

Lütfen faşistlerin beyninizi yıkamasına izin vermeyiniz ve faşistlere karşı şöyle haykırınız: "Ey faşistler; aptallığınızla ve cahilliğinizle beni kandıramayacaksınız! Kürt sorunu vardır ve bu sorun apaçık ve reddedilemez bir gerçekliktir. Nasıl ki İrlanda Halkı, İskoç Halkı, Katalan Halkı, Bask Halkı, Korsika Halkı, Tamil Halkı varsa Kürt Halkı da vardır; nasıl ki İrlandalı sorunu, İskoç sorunu, Katalan sorunu, Basklı sorunu, Korsikalı sorunu, Tamil sorunu varsa Kürt sorunu da vardır. Kürtler Dağ Türkleridir diye kitap bastırarak Kürtlerin varlığını reddeden Genelkurmay, aradan 20-30 sene geçtikten sonra Kürtlerin varlığını kabul etmiştir. Kürt sorununun apaçık varlığını kabul etmek için Genelkurmay'ın Kürtlerin varlığını önce reddedip daha sonra kabul ettiği tavrı gibi davranmayacak ve
20-30 sene beklemeyeceğim. Artık uyandım ve gerçekleri gördüm. Türkiye demokratik bir ülkedir ve dünyanın diğer demokratik ülkelerinin azınlıktaki etnik kimliklerine çeşitli haklar verdikleri gibi Türkiye de azınlıktaki etnik kimliklerine çeşitli haklar verecektir. Türkiye'yi Çin Komünist Diktatörlüğü, Kuzey Kore Komünist Diktatörlüğü gibi bir diktatörlük yapamayacaksınız faşistler. Türkiye ve Türk Milleti demokrasiye bağlıdır ve demokrasiden vazgeçmeyecektir inşaallah."

Konu Cihannur tarafından (03-06-2013 Saat 05:20 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
adaletvekalkınmapartisi, ak parti, barış, barış süreci, başbakan erdoğan, çözüm, çözüm süreci, demokrasi, demokratik açılım, insan hakları, kardeşlik, kardeşlik projesi, kürt sorunu, milli birlik projesi, recep tayyip erdoğan, türk mileti, türkiye, özgürlük

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)