|
![]() |
#1 |
![]() 3 dönem akpye oy verdim ellerim kirilsaydi da vermeseydim imrali süreci aponun anayasada katkida bulunmasina nefretle kiniyorum artik oylar mhpye.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
AŞAĞIDA Kİ SÖZÜMÜZ AKLISELİM OLANLAR İÇİNDİR.KAALAYA ALMAYAN ALLAH KATINDA HESABA ÇEKİLİR.BİZ SADECE TEBLİĞİMİZİ YAPIYORUZ. MİLLİYETÇİLİK VEYA IRKÇILIK TAMAMEN ÜLKEMİZDEN UZAK TUTULMALIDIR.ÜMMETÇİLİK KADAR GÜZEL BİR BİRLİK VE BERABERLİK YOKTUR.Irkı, milleti, partisi cemaati için savaşanlar küfür üzerinde ölmüş olurlar.Asıl cihad Allah rızası için olmalıdırBir müslüman, Hak'kın hakimiyeti ve batılın zail olması için çalışmıyorsa bilin ki o Allah'ın gazabındadır. MÜSLÜMANLARA EN BÜYÜK ZULÜM, MİLLİYETÇİLİK VE IRKÇILIKTIR.BU GİBİ YOLLARLA MÜSLÜMANLAR BİR ARAYA GELEMİYORLAR, NEDENN?. EY MÜSLÜMANLAR ALLAH RIZASI İÇİN ÜMMETÇİLİKTE BİRLEŞELİM.BİZİ EN GÜÇLÜ KILACAK OLAN ÜMMETÇİLİKTİR. İSLAM'DA MİLLİYETÇİLİK VE IRKÇILIK YOKTUR.KİM BU YOLLARA GİRERSE İSLAM DAİRESİ ÇİZGİSİNDEN ÇIKMIŞ DEMEKTİR. NE MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE!..HAYDİ BUYRUN İSLAM KARDEŞLİĞİNE... MİLLİYETÇİLER ARTIK KABUKLARINDAN ÇIKSINLAR İSLAM KARDEŞLİĞİNİ YANİ ÜMMETÇİLİĞE ÇALIŞSINLAR Kİ BİZ DE ARKALARINDAN GELELİM.. EĞER MİLLİYETÇİLİK İLE YOLA ÇIKARSANIZ BU ÜMMET-İ MUHAMMEDİ İSLAM ÇATISI ALTINDA ASLA BİRLEŞTİREMEZSİNİZ. İSLAM KARDEŞLİĞİNİ KABUL ETMEYENİ BİZ MÜSLÜMANLARDAN SAYMIYORUZ.DİĞER FİKİRLER MİLLİYETÇİLİK VE IRKÇILIKTIR. Önce İslam kardeşliğini içinize sindirin ki sonrası gelir.Siz önce İslam kardeşliğini destekleyin gerisi hemen gelecektir. Devrim yapacaksak hadi beraber olalım ve yeryüzüne İslam sancağını dikelim.Tabii ki gerçek müslümansanız.. ATEİST VE EDEPSİZ TÜRK OLACAĞIMA; NAMUSLU, EDEPLİ MÜSLÜMAN BİR İNGİLİZ VEYA BAŞKA MİLLETTEN OLMAYA RAZIYIM.. "IRKÇILIK VE MİLLİYETÇİLİK YAPAN BİZDEN DEĞİLDİR..KİM BU YOLDA ÖLÜRSE O, ATEŞE GİRER".(HADİS-İ-ŞERİF) Türk'ün Kürd'e Kürd'ün Türk'e ve/ "Arab'ın Acem'e, Acem'in Arab'a, üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takva'yladır.(Hadis-i şerif) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Neden oyum AK Parti'ye?
İlk aklıma gelen: cuntacıların hapse girmesi bile yeterli bir neden. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |