AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: AB üyeliği için;
Evet 76 49.35%
Hayır 78 50.65%
Katılımcı sayısı: 154. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04-18-2013, 20:18   #23
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
zülcenaheyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kemalistlerin bir sözü vardır: "Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur!" diye.

Bunlar paranoyaktır. Sürekli düşman yaratırlar. Yok Amerika, yok AB, yok Müslüman devletler, yok şunlar bunlar diye diye paranoyaklaşırlar.

Maalesef sende de böyle bir paranoya var. Siyonistler, Yahudiler, emperyalistler, karanlık güçler, derin devletler, vs. vs. vs.

Onu düşman gör, bunu düşman gör...

Tesettürlü kızların okullara sokulmaması laiklik değildir sadece bireysel özgürlüklerin kısıtlanmasıdır ve Kemalizmin din düşmanlığındandır.

Halifelik konusuna gelirsek. 10 Kasım 2013'de Cumhurbaşkanı Gül, Atatürk'ün vasiyetnamesini okuyacak. Orada halifelikle ilgili şeyler var. Yani bugünlerde Türkiye ortadoğunun lideri olma konumuna yükselirken halifelik kartını da sürecek...

Alıntı:
Maalesef sende de böyle bir paranoya var. Siyonistler, Yahudiler, emperyalistler, karanlık güçler, derin devletler, vs. vs. vs.

Onu düşman gör, bunu düşman gör...

Gerçekten size bir şey anlatabilmek çok zordur.Anlaşılan o ki sen hiç Kur'an okumamışsın.Okumuş olsan bile hiç anlamamışsın ondan... Dost ve düşmanın kimler olduğunu anlatmaya gerek yok.İşte Kur'an'ın mesajı gayet açıktır:

MÜMTEHİNE SURESİ-1. Ey iman edenler! Eğer benim yolumda savaşmak ve rızamı kazanmak için çıkmışsanız, benim de düşmanım, sizin de düşmanınız olanlara sevgi göstererek, gizli muhabbet besleyerek onları dost edinmeyin. Oysa onlar, size gelen gerçeği inkâr etmişlerdir. Rabbiniz Allah’a inandığınızdan dolayı Peygamber’i de sizi de yurdunuzdan çıkarıyorlar. Ben, sizin saklı tuttuğunuzu da, açığa vurduğunuzu da en iyi bilenim. Sizden kim bunu yaparsa (onları dost edinirse) doğru yoldan sapmış olur.

BU AYET GÜNÜMÜZDE DE GEÇERLİDİR.ARAMIZDA SADECE ZAHİREN PEYGAMBER EFENDİMİZ YOKTUR.ANCAK MÜSLÜMANLARI YURTLARINDAN ÇIKARMAYA ÇALIŞANLAR HER ZAMAN, HER DEVİR VARDIR.O HALDE ONLARA ZULÜM EDEN, SÖMÜRENLERİ NASIL DOST EDENELİM Kİ?.ONLARA BİR FIRSAT VERİLSE BİZE DE ZULÜM EDERLER HELE DE ALLAH GÖSTERMESİN MEMLEKETİMİZİ BU KAFİRLER İŞGAL EDERLERSE, O SİZİN KUCAK AÇTIĞINIZ MEMLEKETİMİZDE Kİ GAVURLAR VAR YA, HEMEN DÜŞMAN KESİLİP BİZE SALDIRIRLAR.NE VAR NE YOK HEPİMİZİ MAHF-I PERİŞAN EDERLER.DOSTUNU VE DÜŞMANINI TANIMAYAN GÜNÜN BİRİNDE ONLARIN TUZAĞINA DÜŞECEĞİ KESİNDİR.AKLINIZI BAŞINIZA ALIN ARTIK YAHU!..

BİZ ONLARA SAVAŞ AÇALIM DEMİYORUZ.ONLARLA İYİ GEÇİNMEK DİNİMİZİN GEREĞİDİR.O HALDE ONLARA KARŞI DİKKATLİ, UYANIK VE TEMKİNLİ OLURSAK ONLAR BİZE ASLA ZARAR VEREMEZLER.

VE YİNE ALLAHIMIZ BİZİM ONLARA NASIL DAVRANACAĞIMIZI YİNE AÇIKÇA KUR'AN'INDA ÖLÇÜLÜ OLARAK BİLDİRMİŞTİR.ARTIK SİZİN BUNDAN BÖYLE İTİRAZ ETMEYE DE HAKKINIZ KALMAMIŞTIR.

MÜMTEHİNE SURESİ-8. Allah size, sizinle din hususunda savaşmayan ve sizi yurtlarınızdan çıkarmayan kimselere iyilik etmenizi ve kendilerine adaletli davranmanızı yasaklamaz. Çünkü Allah, adalet gösterenleri sever.

9.Allah, yalnızca sizinle din hususunda savaşanlara, sizi yurtlarınızdan çıkaranlara ve çıkarılmanıza arka çıkanlara dostluk etmenizi yasaklıyor size. Her kim de onlara dostluk ederse, işte onlar, kendilerine yazık eden zalimlerdir.

EVET, ŞİMDİ ANLADIN MI BENİM NE DEMEK İSTEDİĞİMİ?.BU AYETLER ÜZERİNDE İYİCE TEFEKKÜR ET VE BİR DAHA DA SUFLİ FİKİRLERİNLE BİZİMLE TARTIŞMAYA KALKMA!...BEN SİZE HAKİKATLERİ ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM.EL İNSAF YAHU!...

HA, SAHİ AZ KALSIN UNUTUYORDUM.ÜLKEMİZDE FİTNE VE FESAT ÇIKARANLARDAN KİMLER OLURSA OLSUN ONLAR DA BİZİM DÜŞMANIMIZDIR.GERÇEK DOSTLARIMIZ HAKİKİ SALİH MÜSLÜMANLARDIR.

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (04-18-2013 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)