|
![]() |
#1 |
![]() Bir ton yazı paylaşmışsınız.
Benim burda uzun uzadıya tartışacak ve okuyacak vaktim yok. Görüşlerinize saygı duyuyorum ancak özetle paylaşırsanız cevap veririz,
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Herşey gelip geçicidir.Beşeri sistemler değiştirilir veya kaldırılır ama asla Allah'ın hükümleri değiştirilemez ve kaldırılamaz.Allah'ın razı olmadığı bütün sistemler batıldır, şeytani yollardır.Bir müslümanın o batıl ve şeytani yollarda medet, huzur, barış ve bereket araması düşünülemez.Zira ben sizleri bu derin gafletten uyandırmaya çalışıyorum.Oysa siz uyumaya devam etmek istiyorsunuz.Böyle Allah'ın muhkem ayetlerine karşı vurdum duymazlık Allah'ın hangi rızasına uygundur ki? Kısa ve öz olarak size şunu demek istiyorum. Varın siz insanların kendi kafalarına göre uydurdukları sistemleri arka tarafa atın ve İslam hukuk düzeni veya kısacası İslam yönetim düzenini destekleyin.Yukarıda ki mesajımda dediğim gibi Allah bizi mahşer gününde demokrasi veya laiklik kanunlarıyla değil Kur'an şeriatı ile yargılayacaktır.Artık bunu iyice tefekkür etmenizi arzuluyorum. Saygılarımla, Allah'a emanet olunuz... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|