|
![]() |
#1 |
![]() Adım mustafa bir çok pisliğin yer aldığı bu dünyada Allah ve islamı savunan tüm kardeşlerime selam ve sevgilerimle. Unutmayın herşey yalan tek gerçek bizi yaratan ve kendisine kulluk etmemizi emreden Allahtır.
Bu yalan dünyada islama karşı cephe alan ahlaksızlarla mutlaka savaş içinde olmalıyız. Bir webmaster olarak bunun çabası içerisindeyim sizleride islamın yücelmesi Cennet vatanın müslüman nesillerin çoğalması için emek vermeye davet ederim. Tüm kardeşlerime sevgiler sunarım.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() a.selam hoşgeldiniz..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Aleykümselam hoş sefa geldiniz...
Daimi olmanız temennisiyle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Aleykümselam Hoşgeldiniz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Aleykümselam hoşgeldiniz...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() SELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLAR öncelikle belirteyim ben çok çiçeği burnunda bir AKP liyim 2 gün önceye kadar çok koyu bir milliyetçiydim ama pasif siyaset uygulayan ve icraat yerine sadece konuşan ve onuda doğru dürüst beceremeyen bir partiyi desteklemekten çok sıkıldım artık kendi kendimi kandırmayıp sizlerle bu ülkeyi dahada ileriye götürmek için elimden geleni yapacağım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
sizde hoşgeldiniz forumumuza . |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ve aleyküm selam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Selamin Aleyküm Arkadaslar,
benim Adim Burak, almanyadan katiliyorum, nevsehirliyim. Ilk defa bir Foruma katildim icin bana yardim edebilcek arkadas var mi diye sorcaktim? Allaha emanet olun! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|