AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-11-2013, 00:15   #1
Kullanıcı Adı
Fihi Ma-Fih
Daha sonra aldığı tepkiler üzerine bu sözün şaka,espiri olduğunu söylemiş üstüne birde ironi yaptım diyen bir siyasi polemik konusu kişiktir Mustafa Sarıgül.

Chp liler ikiye bölünmüş vaziyette.
İBB için Gürsel Tekin diyen Chp liler var Sarıgül diyenler var.İzleyip göreceğiz.

Fihi Ma-Fih isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-11-2013, 00:27   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
BozoKLu-DraMa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Daha sonra aldığı tepkiler üzerine bu sözün şaka,espiri olduğunu söylemiş üstüne birde ironi yaptım diyen bir siyasi polemik konusu kişiktir Mustafa Sarıgül.

Chp liler ikiye bölünmüş vaziyette.
İBB için Gürsel Tekin diyen Chp liler var Sarıgül diyenler var.İzleyip göreceğiz.
Yukarıda Biçare Sarıgül'ün, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, dünya lideri olduğuna dair sözlerinin yer aldığı videoyu paylaştım Bozoklu Drama. Biçare Sarıgül o konuşmasında Erdoğan'ın, dünya lideri olduğunu 1 kez değil tam 2 kez söylüyor. Ayrıca video seyredilince, Biçare Sarıgül'ün ne vücut dilinde ne de mimiklerinde, söylediği o sözün espri ya da ironi olduğuna dair en ufak bir emare görünmüyor. Yani Biçare Sarıgül, AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, dünya lideri olduğunu espri ya da ironi yapmadan üzerine basa basa ve doğallıkla söylemiştir. Ona gelen tepkiler üzerine daha sonra geri adım atarak sözünü yalanlamasıyla Biçare Sarıgül; espri yaptım, ironi yaptım diyerek yalan söylemiştir ve ayrıca o yalanı Biçare Sarıgül'ün, omurga sorunu yaşadığının da açık delillerinden biri olmuştur.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
adaletvekalkınmapartisi, ak parti, ak parti genel başkanı, başbakan erdoğan, biçare sarıgül, dünya lideri erdoğan, mustafa sarıgül, recep tayyip erdoğan, türkiye cumhuriyeti

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)