Sevgili Fihi Ma-Fih; malûmuzun olduğu üzere Biçare Sarıgül, sözde Türkiye Değişim Hareketi (TDH) özde Biçare Sarıgül Değişim Hareketi'ni kurarak siyasi mücadelede bulundu. Biçare Sarıgül o günlerde, 'çareyi buldum, geliyorum' diyerek Türkiye'nin pek çok yerinde duvarlara 'Çare Sarıgül' sloganları yazdırdı. Daha sonra ise Biçare Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi'ni partileştirmekten vazgeçerek; 'Çare Sarıgül' olmadığını, çareyi bulamadığını, yani çaresiz, yani 'biçare' olduğunu kabul ve itiraf etmiş oldu.
AK Parti Forum'da o günlerde şu mealde bir soru sormuştum: Madem Mustafa Sarıgül, TDH'yi partileştirmekten vazgeçti; öyleyse pek çok yerde duvarlara yazılmış olan 'Çare Sarıgül' sloganları ne olacak? Forumun eskilerinden bir arkadaş da o soruma şu mealde cevap vermişti: O sloganların önlerine bi yazacağız. Mustafa Sarıgül işte böyle Biçare Sarıgül oldu.
Yani anlayacağın, Mustafa Sarıgül, Biçare Sarıgül olmayı kendi tercih etti, kendi seçti. Madem Biçare Sarıgül, çareyi bulamadığını, biçare olduğunu kabul ve itiraf ediyor; öyleyse bizim de ona kendi gerçekliğiyle yani Biçare Sarıgül diyerek seslenmemiz doğru olur. Biz de öyle yapıyoruz ve Biçare Sarıgül'e onun gerçekliğiyle seslenerek Biçare Sarıgül diyoruz.
Konu Cihannur tarafından (11-18-2013 Saat 03:42 ) değiştirilmiştir..
|