bende öyle düşünüyorum ama şu son olanlarda sanki cemaat dozajı fena halde kaçırdı... tek doğru biziz diyorlar ve açıklamalar ele avuca sığmaz türden... üstteki link deki yazı 1991 yılı yazılmış ve dün zaman tarafndan yayınlanıyor... kimse kusura bakmasın ama o yazının nereye gittiği belli... önceki yapılan açıklamalar için özür beklerken biz... kelimeler de çıtayı yükseltiyorlar...
Tek doğru biz diyen kim? "Gerekeni gerektiği yerde BEN yaparım!!" diyen Başbakanımız..Şu kadarını söylüyor ve susuyorum..Başbakanımızı kimler yönlendiriyorsa yanlış yönlendiriyor..Bülent Arınç paydaşlarla görüşeciğiz derken Erdoğan kapanacak geri adım yok demesi ?Bir gece yarısı karanameyle geçirilmek istenen bir taslak ve sonrası..Bu taslaktan Bakanların dahi haberi olmadığı söyleniyor? Gece yarısı oldu bittiye getirmede nedir?
Tek doğru biz diyen kim? "Gerekeni gerektiği yerde BEN yaparım!!" diyen Başbakanımız..Şu kadarını söylüyor ve susuyorum..Başbakanımızı kimler yönlendiriyorsa yanlış yönlendiriyor..Bülent Arınç paydaşlarla görüşeciğiz derken Erdoğan kapanacak geri adım yok demesi ?Bir gece yarısı karanameyle geçirilmek istenen bir taslak ve sonrası..Bu taslaktan Bakanların dahi haberi olmadığı söyleniyor? Gece yarısı oldu bittiye getirmede nedir?
sizi tenzih ederim abi ama ben bunu kaç kişiden duydum... "gece yarısı oldu bitti" lafına başbakanımız bizzat kendisi cevap verdi... abi 1991 de yayınlanan yazının tekrar yayınlanması ne anlama geliyor yaa firavun karun lafı normal size göre diyelim ki ama o yazı ne anlama geliyor... ya şahin alpayın yazısı? geziden tut bilmem nerelere kadar savunmuş... öztürk beyefendinin kiler bi ayrı zaten... diyelimki dershane konusunda %100 haksız akparti böyle bile olsa şu yukarıdakiler reva mı abi... birbirimiz az çok tınıyoruz bu yapılanları söylenenleri hak ediyor mu yani hükümet yada başbakan... altını çizerek söylüyorum %100 suçlu olsa dahi...