AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 11-25-2013, 00:09   #1
Kullanıcı Adı
Akbursa
Yazıda nerde Başbakan Firavundur yazıyor. Chp lilerin başbakana iftira attı dediğiniz İki ayyaş olayına geliyor olay.

Chp li emaresi göstermeyin iki dakika. Size sonradan yayınladığını veriyoruz. Ne demek istediğini orda anlatıyor diyoruz hala aynı terane. Ama okumaktan geri kalıyorsunuz.

Sayın Gülen sözünde ısrarcı olsa, kime söylediniz dediğinde başbakana dedim dese haklısınız.

Ha bana derseniz eğer başbakan bu konuda Diktatör gibi davranıyor. Kendi vekillerini dahi dinlemiyor

Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-25-2013, 00:14   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Akbursa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazıda nerde Başbakan Firavundur yazıyor. Chp lilerin başbakana iftira attı dediğiniz İki ayyaş olayına geliyor olay.

Chp li emaresi göstermeyin iki dakika. Size sonradan yayınladığını veriyoruz. Ne demek istediğini orda anlatıyor diyoruz hala aynı terane. Ama okumaktan geri kalıyorsunuz.

Sayın Gülen sözünde ısrarcı olsa, kime söylediniz dediğinde başbakana dedim dese haklısınız.

Ha bana derseniz eğer başbakan bu konuda Diktatör gibi davranıyor. Kendi vekillerini dahi dinlemiyor
hasbinallah... yahu ses kaydının tamamı zaten o olay için yayınlandı... yani dershanelerin kapatılma mevzusu ile ilgili bunu bilmeyen yok... anladın
bende sana diyorum ki ikinci yayınlanandan sonraki yenen haltlar ne... her şeyi siz okuyorsunuz siz biliyorsunuz zaten ne kerametse...
sen dikdatör görmemişin burda ahkam kesiyorsun açda bi tarih okuda dikdatör nasıl olur onu öğren bana okumuyorsun deyip duracağına...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)