Yeni Türkiye'de senin bahsettiğin şeyler yavaş yavaş olmayacak. Ama yazına katılmıyorum, ''Hele de şu dini kullanıp da malı götürenler yarın ruz-i mahşerde Allah'a nasıl hesap vereceklerini hiç düşünüyorlar mı?'' Demişsin bunu tüm siyasi partileri dahil edemezsin.
Benim fikirlerime katılma mecburiyetin yok ama, hakikatleri ortaya dökmek benim şiarımdandır.Biz kimseden çekinmeyiz.
Kendi bünyesinde daha adaleti sağlayamayan bir grup parti veya cemaat nasıl adaleti savunabilir?Önce insan başkasından adalet beklerken kendi nefsinde adalet aramalıdır.Ben burada bir konuşmaya başlarsam ortalık toz duman olur.
Hakikatleri sorgulamazsanız hakikatlere ulaşamazsınız.Siyasette vicdan işi olmaz.Siyasette akıl, zeka ve adalet olur.Adaletin olmadığı yerde zulüm başlar.
AKP kurulurken ilk zamanlar "biz dini bir parti değiliz" demişti ama nabza göre şerbet dağıtmışlardı.Milletimizin zayıf tarafı din ve vicdandır.Bunu iyi kullanıp yıllarca iktidarda kalmayı başarmışlardır.
Gavurların ipiyle kuyuya inilmeyeceğine göre, bu AB'ye üyelikte ısrar İslam'a aykırı değil mi?Kardeşim, biz öyle yaldızlı kelimelere aldanmayız.Bugün söylediğini yarın tezat oluşturuyorsa orada emin bir kimse bulamazsınız.Bilmem beni anlayabildiniz mi?
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.