AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.


Anketimiz: Türkiye Hangi Demokratik Sistemle Yönetilmeli?
Parlamenter Sistem 6 28.57%
Yarı Başkanlık Sistemi 2 9.52%
Başkanlık Sistemi 13 61.90%
Katılımcı sayısı: 21. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-19-2015, 03:39   #41
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Standart
Alıntı:
ak61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kur'an'ı Kerim ve İslamiyet sadece İBADET etmek değildir. Malesef ve Malesef bir grup insanımız bizim Kur'an'ı ve İslam'ı İBADET etmek sanıyor. Muhafazakar bir ailede doğuyor bizim gibi, Kur'an Kursuna gidiyor 5-6 sure,dua ezberliyor, namaz kılmayı öğreniyor bitti. Burdan sonrası yok. Yahu kardeşim İslamiyet bu değilki. İslamiyet bir Kültür, İslamiyet bir zenginlik , İslamiyet bir yaşam biçimi, İslamiyet'i hangi Batılı bir ülkeye versen, bizim yaptığımız kadar daraltamaz bu kadar küçültemezdi.

Çok sık şehir değiştiriyorum malesef ve geçen hafta İstanbul'a gittim. Ak Partimizin de çok güçlü olduğu bir yerdir Esenler'e indim,Neyse saat sabah 11, muhtemelen okuldan gelen kızlar var ve bazı amcalarımız abilerimiz işi gücu bırakmış, kahvede boş boş dururken , çocukların gençlerin yoldan çıktığından bahsediyor.
Yahu be kardeşim, insan önce kendisine bakacak bu hayatta. Önce birey olarak İslamiyeti sen ne kadar uyguluyorsun. Orda kahvede oturacağına git, halk için millet için bir gönüllü çalışmada yer al, birine bir katkın olsun . Şekilcilik diyorum ya, kendisi İslamiyet'in içeriği hakkında tek fikre sahip değil (İBADETLER DIŞINDA) okuldan gelen çocukların yoldan çıktığını iddia ediyor ama. Bunlar neden böyle?
Bir tip insan modeli var. Ben İslam'ın içinden İBADETLERİ alayım, bunları yapayım ohh tamam cenneti garantilerim bu sayede. EEE gerisi nolcak? Gerisini boşver işte İbadetimi yapıyorum hepsini, bunları yapmayan düşünsün. Ya kardeşim Kur'an bir BÜTÜNDÜR. Kur'an'da Allah kimseye 5 vakit namaz kıldın diye cennet'i vaat etmiyor. Öyle bir dünya yok ama bizim amcalarımıza göre toplumumuza göre var. Kur'an'ı böyle sadece İbadetler ile kısıtlayan bir kişi ne yapacak elbette. Başka insanların yaşam tarzına da karışır, başkalarının hayatına müdahele de eder. Lafta atar, hatta bunlara baskı bile yapar. Neden? Kendi zihniyetini Kur'an sanıyor çünkü adam, Kur'an'ı bilmiyor ki.

İnşallah bir gün bu devllete iyi bir noktaya geleceğim ve adam gibi bir Milli Eğitim kurulduğunda bu millete Kur'an'ı Kerimin gerçek içereğini, Şekilcilik değil Uygulamada öğretilmiş, bilen bir nesil yetişecek. (İmam Hatip'ler normal okullardan daha iyidir. Normal devlet okulları Eğitim konusunda Orta Çağ'dan bile geride.)
Hah, şimdi ortak noktada buluştuk.İşbu, şimdi ki geri zekalı müslümanlar sadece camiiye gidip gelmeyle, yılda bir kez Ramazan orucu tutmayla cennete gireceklerini sanıyorlar.Bunlar, İslam'a dar pencereden bakan güruhlardır.Allah selamet versin onlara...

Müslümanlar paramparça olmuş ve nice tefrikalara ayrılmışlar.Böyle bir ortamda hilafet devletin kurulması mümkün görülmüyor.Anlaşılan o ki, bu mevcut sistem kıyamete kadar sürecek gibi...Yalnız, bizden sonra gelecek yeni nesil ne yapar bilemeyiz.Allah bu İslam'ın önünü açsın temennisiyle Allah'a emanet olunuz..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-22-2015, 07:44   #42
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Standart


AKP'LİLERDE BİRAZ AKIL OLSAYDI SP'Yİ DESTEKLERLERDİ.LAKİN 13 SENEDEN BERİ YEDİKLERİ NARKOZUN ETKİSİNDEN BİR TÜRLÜ UYANAMADILAR Kİ...

BİRDE UTANMADAN BİZİM OYLARIMIZI BÖLMEYİN DİYORLAR.YAHU MİLLİ GÖRÜŞ'Ü BİZ Mİ BÖLDÜK ONLAR MI BÖLDÜLER?NEYİ SAYIKLIYORLAR?.

AKP, % 50 oylarına çok güveniyordu.AKP'nin kürt oyları HDP'ye kayınca afalladılar.Kürt olmayan bir kısmı ise MHP'ye oy verdi.SP ise hep yerinde saydı..SP şimdi AKP'yi bölmüş mü oluyor?

Seçmen sayısı arttığı halde,bu son seçimde bile SP eridi gitti.Soruyorum.SP'nin oyları kime gidiyor?Yıllardır AKP'ye giden oyları hâla hesap edemediyseniz yazıklar olsun hepsine...
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-22-2015, 08:33   #43
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Standart
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım