Alıntı:
atatürkçü Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
atatürkçü Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
BAZI MHPLİLER GİBİ VATAN MİLLET SAKARYA DEYİP GİRMEYELİM DİYENLERİ VE BAZI SOLCULAR GİBİ BU BAŞARIYI AKPARTİ SAĞLADI GİRMEYELİM DİYENLERİ ANLAYAMIYORUM...ŞU ANDA BİLE SIRF MÜZAKERE YAPIYORUZ DİYE AB FONLARINDAN YARARLANIYORUZ KARŞILIKSIZ...BİLİMSEL ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ AB DESTEKLİ...ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI UYGULUYORUZ VS VS...YANİ BİZ ABYİ EKONOMİK ŞARTLARDAN DOLAYI İSTİYORUZ...KEYİF İÇİN DEĞİL...
|
sonuna kadar katılıyorum bu fikre ;kim ab ye girmeyelim diyorsa ya rantı kesilecektir yada milli kültürüne güvenmiyordur
|
milli kültürüme,türkiyeme,atatürküme güveniyorum ama recep tayyip erdoğana ve ab ye güvenmiyorum
|
BU CEVAP DEĞİL Kİ...NEDEN?...ABYE BEN DE İHTİYATLI YAKLAŞIYORUM AMA GELİŞMEK İÇİN KENDİ KABUĞUMUZA ÇEKİLEMEYİZ...
|
herşey açık olarak cevaplanmaz bir az farklı düşünebilirseni benim cevabımı anlardınız.
|
satır aralarını okumayı da biliriz sen meraklanma....senin güvendiğin herşeye biz de güveniyoruz....kusura bakma ama sizin gibi o değerlerin arkasına saklanarak değil arkamıza alarak daima ileriyi hedefliyoruz...çalışıyoruz....anlatabildim mi....