AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 11-30-2007, 23:22   #161
Kullanıcı Adı
mavera
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
evet bazı arkadaşlarında bu sayede tartışma uslubunu görünce çorumda, maraşta katliam yapanlar,sonra sivasta elleri kolları bağlı 37 canı yakanlar geldi aklımıza eminim ki bu tartışma esnasına bazı arkadaşlarada fırsat verilseydi en az bir maraş katliamı gibi dehşetli katliam yaparlardı tamamen linç geleneğinden geldiklerini gördük

fakat bu sitede bu linç kültürüne alet olmayan,sadece dinleyip anlamaya çalışan ve sonra karşı eleştirisini koyan arkadaşlara da binlerce teşekkür.
katliamlarin hepsini kiniyorum..kim tarafindan ne amacla yapilirsa yapilsin..
ama kardesim üzüldügüm nokta sivas, maras her daim kinanirken basbaglarda öldürülen canlar kimsenin aklina gelmiyor!..
aynı şekilde başbağları yapanlarada lanet olsun tabi bu tartışmalı bir konu başbağlar sivasın intikamı alınmak için mi yapıldı yoksa doğrudan doğruya bir pkk saldırısımıydı hala aydınlatılamadı, ama tüm katliamlara ve katliamcı zihniyetlere lanet olsun ister sivas ister başbağlar ister çorum ister maraş yada gazi mahallesi hepsinde ülkeme yazik oldu
aynen kardes..basbaglarin icinde is var ama benim anlaamadigim bu katliamlarin failleri hic bir zaman bulunamadi ayni sekilde ugur mumcu, ahmet taner kislali, bahriye ücok, necip hablemitoglu nun faillerinin bulunamadigi gibi..
dikkat ediyorum ülke ne zaman düzlüge cikiyor bir faili mechul oluyor ;)..
Alt 11-30-2007, 23:25   #162
Kullanıcı Adı
erenon
Standart ÜLKÜCÜLER!
evet bazı arkadaşlarında bu sayede tartışma uslubunu görünce çorumda, maraşta katliam yapanlar,sonra sivasta elleri kolları bağlı 37 canı yakanlar geldi aklımıza eminim ki bu tartışma esnasına bazı arkadaşlarada fırsat verilseydi en az bir maraş katliamı gibi dehşetli katliam yaparlardı tamamen linç geleneğinden geldiklerini gördük

fakat bu sitede bu linç kültürüne alet olmayan,sadece dinleyip anlamaya çalışan ve sonra karşı eleştirisini koyan arkadaşlara da binlerce teşekkür. burada yanlış anlaşılma oluyor tek tek isim vereyimde yanlış anlaşılma olmasın

ak mavişh ,mavera,akzeinebu,loneliness ,tartışılan nurculuk konusunda hepinizle taban tabana zıt bir görüşte olsamda ;benim yazdığım yorumlara hakaret derecesinde yapılan saldıralara karşı tepkinizi gösterip ve yazdıklarımı sabırla okuyup,linç kültürüne sapmadan kendi açınızdan inandığınız cevaplarla eleştirinizi demokratik yollarla koyduğunuz için sizlere teşekkür ederim

murat kurt seninlede işi sonradan tatlıya bağlamıştık yanlış anlaşmalar olmasın
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2007, 14:27   #163
Kullanıcı Adı
mehmetal
Standart ÜLKÜCÜLER!
kendını ülkücü sanan onlarca arkadaşım var. ne yazıkki bir çoğu içki ve uyuşturucu bağımlısı bilindiği gibide bir çoğu mafya. Ülkenın bunların elıne gecmemesı için elimizden geleni yapmalıyız...
mehmetal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2007, 14:41   #164
Kullanıcı Adı
murat kurt
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
Alıntı:
murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
konunun tatlıya bağlanmasına inanın sevindim iyi akşamlar;belki ilerde sizde benim gibi düşünürsünüz şaka bir yana ak partiye gönül verdiysek ve ak kadrolara güvendiysek bir çok ortak noktada birleşmişizdir ;)
erenon tatlıya bağlamıştık ne oldu? niye gerildin?
yok yahu sizleri kast etmedin bir arkadaş hala böyle alay eder tarzda birşeyler yazmış mesele odur
Alıntı:

fakat bu sitede bu linç kültürüne alet olmayan,sadece dinleyip anlamaya çalışan ve sonra karşı eleştirisini koyan arkadaşlara da binlerce teşekkür. burada yanlış anlaşılma oluyor tek tek isim vereyimde yanlış anlaşılma olmasın

ak mavişh ,mavera,akzeinebu,loneliness ,tartışılan nurculuk konusunda hepinizle taban tabana zıt bir görüşte olsamda ;benim yazdığım yorumlara hakaret derecesinde yapılan saldıralara karşı tepkinizi gösterip ve yazdıklarımı sabırla okuyup,linç kültürüne sapmadan kendi açınızdan inandığınız cevaplarla eleştirinizi demokratik yollarla koyduğunuz için sizlere teşekkür ederim

Katliyam yapanları Allah kahretsin.Bu katliyamı din,devlet,millet,ideoloji adına yapanları da kahretsin!Bunlar yüzünden nice canlar gitti.Nice alimler darağacında sallandı,nicesi vuruldu,nicesi mapusta çürüdü.Düşünce uğruna öldürülenler bu ülkenin alnıında kara bir lekedir.Artık düşünce özgürlüğünün zamanı gelmiştir.Artık yasaklar son bulmalıdır.Artık bu ülkenin gerçek özgürlüğüne kavuşma vakti gelmiştir.
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2007, 09:49   #165
Kullanıcı Adı
MaU_95
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:

Arkadaşım niye Linç Linç deyip durduğunu anlamıyorum. Burası form ve herkes dilediği gibi eleştirisini yapacak. Sana nasıl yüklenildiyse sen de yüklendin. Kelimelerin bazıları çok sert olabilir, bazıları yumuşak olabilir. Yumuşak ve sert ifadelerle seninde bazı fikirleri ve insanları linç etmeye çalıştığını gördük. Konuyu sürekli nazik noktalara çekerek bir ateş oluşturma çabana da şahit olduk.

Tüm bunlar olmamış gibi sadece sana sert çıkan bir kaç ifadeyle kendini mazlum gibi göstermeye çalışmamalısın.
MaU_95 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2008, 13:03   #166
Kullanıcı Adı
akkurt
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
mehmetal Nickli Üyeden Alıntı
kendını ülkücü sanan onlarca arkadaşım var. ne yazıkki bir çoğu içki ve uyuşturucu bağımlısı bilindiği gibide bir çoğu mafya. Ülkenın bunların elıne gecmemesı için elimizden geleni yapmalıyız...
Biraz fazla abartmışsın kardeşim.Bir iki tane serserinin yaptıklarını bütün ülkücülere mal edemezsin.Benim salonumda çalışan bir çok ülkücü kardeşimiz var ve hepside kendini bilen arkadaşlar ve gerektiğinde vatan için canını verecek kişiler ,kötü karakterde olanlarını zaten ayıklıyoruz.İçki ve uyuşturucu kullanan bir insan ülkücü olamaz öyle dese bile bizi değil ancak kendini kandırır.Bir elinde chips bir elinde gazoz ayaklarını koltuğa uzatmış terörü sadece ekranlardaki şehit cenazelerini izlerken kınayan bir çok akp'li arkadaşım da var benim hemde küfür ederken yediği chipsler in bir kısmı ağzından dökülerekten.Onların hepsini kınıyorum .Kınıyorum derken bir tek burada yazarak değil yüzlerine de söylüyorum.Şimdi ben bunu bütün akp li arkadaşlara mı mal etmeliyim hepsini onlar gibimi görmeliyim .Kesinlikle böyle bir şey olamaz.
akkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2008, 13:13   #167
Kullanıcı Adı
TÜRK IRKI
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
beko_heko Nickli Üyeden Alıntı
Gençler bence eğer bir gösteri düzenliyorsak şehitlerle ilgili Bunu ülkücü yada vs. işaretler yaparak değiL!TEK YÜREK TEK VATAN OLARAK YAPMALIYIZ.
ŞEHİT CENAZELERİNDE YAPILAN KURT SEMBOLLERİNE VE KURT BAYRAKLARINI PROTESTO EDİYORUM!
Konu başlığı tamamen anlamsız arkadaşım bozkurt işareti bir partiye mal edilemez araştır göreceksin BOZKURT sembolü TÜRK lüğün sembolüdür Fransanın horoz Almanya nın Kartal olması gibi BOZKURT TÜRK lüğün sembolüdür.

Petrol Ofisi A:Ş bilindiği gibi Gazi Mustafa Kemal Paşanın kurduğu bir TÜRK şirketidir ve özelleştirilmeden öncede sonrada dikkat ederseniz sembolü bozkurttur.

Resimdede Atamız zamanında kullanılan Bozkurtlu para görülmektedir
TÜRK IRKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2008, 14:10   #168
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
TÜRK IRKI Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
beko_heko Nickli Üyeden Alıntı
Gençler bence eğer bir gösteri düzenliyorsak şehitlerle ilgili Bunu ülkücü yada vs. işaretler yaparak değiL!TEK YÜREK TEK VATAN OLARAK YAPMALIYIZ.
ŞEHİT CENAZELERİNDE YAPILAN KURT SEMBOLLERİNE VE KURT BAYRAKLARINI PROTESTO EDİYORUM!
Konu başlığı tamamen anlamsız arkadaşım bozkurt işareti bir partiye mal edilemez araştır göreceksin BOZKURT sembolü TÜRK lüğün sembolüdür Fransanın horoz Almanya nın Kartal olması gibi BOZKURT TÜRK lüğün sembolüdür.

Petrol Ofisi A:Ş bilindiği gibi Gazi Mustafa Kemal Paşanın kurduğu bir TÜRK şirketidir ve özelleştirilmeden öncede sonrada dikkat ederseniz sembolü bozkurttur.

Resimdede Atamız zamanında kullanılan Bozkurtlu para görülmektedir
Atamız zamanında anayasa mahkemesi yoktu, cep telefonu ve bilgisayar da yoktu, Atamız kot pantolon da giymemiş ..

Herhalde yakında bunları da "aforoz" edersin sen, atamıza ayıp ediyoruz hakikaten ;)

Kurt sembolü türklüğün sembolü değil bir siyasi partinin sembolü haline gelmiştir, birileri sayesinde..

Bu birileri de tecahülü arif yapıp kendini kandırmaya, hakikati çarpıtmaya devam etsin bakalım ;)
Alt 02-02-2008, 14:28   #169
Kullanıcı Adı
TÜRK IRKI
Standart ÜLKÜCÜLER!
Aforoz benim hiç kullanmadığım bir kelime onu içinde barındıran inanışla alakam olmadığım içindir özellikle mi ihtiyaç duydunuz.İnşallah Türkçülük hakkında birikimin olmadan ahkam kesmeye kalkmassın bir daha.Atamıza gelince saygısızlık yapanlar bilmelilerki onun ve nice Mehmedlerin sayesinde onların kurduğu değerlere bazı ne idüğü belirsizler laf söyleme cesaretinde bulunabiliyorlar.Onlar olmasaydı kısmına girmeyeceğim onu zaten düşünme kapasitesi olan anlar kendi menşeileri ne olurdu onuda Allah bilir.
TÜRK IRKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2008, 14:54   #170
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart ÜLKÜCÜLER!
tamamda bu kadar övmen yetersiz herkes kimin ne yaptığını biliyor dostum fazla uzatma burda tarih dersi konuşacak değiliz ...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 15 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 15 Misafir)