![]() |
#21 |
![]() Yahudiler gibi kendimizi üstün ırk veya herkezi kendimize düşman görmiyelim
|
|
![]() |
![]() |
#22 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() bi dakka.. konu kapanmasın daha ben yorum yapmadım.
![]() kafatası ırkçılığı yapmayalım. ama bi çok iğrenç ırktan değil de türk ırkından olduğumuz için de Allah'a şükredelim.. yine de insanın kalitesi ırkıyla değil,insanlığıyla belli olur... tamam artık kapanabilir konu.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Bir Türk olarak bende Irkların insanlık vasfının üstüne çıkabileceğini zannetmiyorum... Allah birini koruyacak'sa önce Türk'ü değil Müslüman'ı korur bence... Ama ben bir Müslüman olarak Allah İnsan'ı korusun diyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Niye kitliyelim ki konuşalım
Yanlış anlamdıysam konuyu açan arkadaş bu konuda kendini ikna etmemizi istiyor :-\ |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
zaten heryerde allah türkü korusun yazıyo....allah tüm ümmeti muhammedi korusun demek bence daha mantıklı |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
![]() Alıntı:
Eğer anlamak isterse arkadaşlarımın maşallahı var anlatıyorlar |
|||
![]() |
![]() |
#29 |
![]() göktürk sadece kendi milletini çok seviyor ve bunun içinde kendince sebepleri var. Eğer olaylara sadece verdiği sebepler doğrultusunda bakacak olursak biz de aynı şeyi söyleriz. Bu bir bakış açısı. Bence yanlış olan hiç bir şey yok. göktürk kendi milletini sevdiği için Allah'ın (c.c.) milletimizi korumasını istemiş. Güzel bir dua değil mi. Eğer ki Türk diye bir kişiyi yanlış olduğu helde haklı çıkarmaya, güzel görmeye çalışırsa; o sırf Türk diye onu ayrı bir kefeye koyarsa bu yanlış olur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() [i][b]Lügat ve diğerleri de gerekli cevapları vermiş aslında konuyla alakalı...
Dolayısıyla olaya eklenecek bişey kalmamış... Herkes saolsun varolsun... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 11 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 11 Misafir) | |
|
|