![]() |
#21 |
![]() allah senden razı olsun..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Bende sadece Cola Turka iciyorum... Ülker iyi götürüyo zatn :D
Hem coca colada alkol varmis... Gecen ülkere mail gönderdim sizdede var mi diye ... Yok diye güvence verdiler bizde güvendik |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Kendi vucudumza zarar vermemiz çok günah olduğu düşününlürse zaten anamsızlığı ortada İsrail konusu ayrı bir mesele soykırım yapacaklarını kabul ediyorlar artık nasıl bir insanlık bu. bu kadar sapkınlık nasıl olabilir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Kola içmiyorum.Binde ibr maç izlerken arkadaşlarım bira içer ben o zaman fanta ya da kola söylerim ama genelde kullanmamaya özen gösteririm....
|
|
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() hiç bi şekilde bu ürünleri kullanmıyorum .
kullananlarıda şiddetle kınıyorum. gözgöre göre hata yapılıyor bu hataya düşmeyelim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#28 |
![]() doğru.bide arkadaşlar coco cola ilk yaplıırken dondurmaymış.Adam içine içki koyuyormuş.herkez bağımlı olsun diye sonra America da içki yasağı olmuş.ADAM İLLAKİ NEYAPMALIYIM İLLAKİ MİLETİ BAĞIMLI YAPMALIYIM DİYE İÇİNE KAFEYİN KOYMUŞ.DONDURMAYI İYİ SATTIĞI İÇİN BUNU KOLADA DENEMEYE KARAR VERMİŞ.NEYSE BEN LAFA GELEYİM YANİ COCO COLA BAĞIMLILIKTA YAPIYOR. :
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() kesinlikle içmiyorum, içenleride kınıyorum >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() ilginç bir teori, ama biraz daha kanıta ihtiyacı olabilir. bu arada bende içmem o markayı, sen içiyorsun diye böle yazıyorsun demesin kimse...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|