AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 02-15-2008, 17:10   #21
Kullanıcı Adı
sertkaya
Standart coca cola nın anlamı (tersten okunuşu) (içenler için )
allah senden razı olsun..
sertkaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-16-2008, 12:57   #22
Kullanıcı Adı
sandaliye
Bende sadece Cola Turka iciyorum... Ülker iyi götürüyo zatn :D

Hem coca colada alkol varmis... Gecen ülkere mail gönderdim sizdede var mi diye ... Yok diye güvence verdiler bizde güvendik
sandaliye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2008, 23:15   #23
Kullanıcı Adı
Esmanur
Kendi vucudumza zarar vermemiz çok günah olduğu düşününlürse zaten anamsızlığı ortada İsrail konusu ayrı bir mesele soykırım yapacaklarını kabul ediyorlar artık nasıl bir insanlık bu. bu kadar sapkınlık nasıl olabilir.
Esmanur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2008, 00:56   #24
Kullanıcı Adı
gerçekçi
Kola içmiyorum.Binde ibr maç izlerken arkadaşlarım bira içer ben o zaman fanta ya da kola söylerim ama genelde kullanmamaya özen gösteririm....
Alt 03-03-2008, 18:12   #25
Kullanıcı Adı
adalet nerde
Alıntı:
suskun_prenses Nickli Üyeden Alıntı

Yahudi asıllı, gelirinin bazen bir kısmını bazen de tamamını İsrael'e vererek, Filistindeki vahşetin ve insanlık dışı o katliamın ortaklarından birisi de Coca Cola şirketidir. Üzülerek belirtmek gerekiyorkı; O şirketinde ayakta durmasını sağlayan yine biz müslümanlarız. Yani içtiğimiz her şişe cola ile Filistindeki kardeşimize bir mermi atmış oluyoruz bir nevi.
Coca Cola'nın ne anlama geldiğini düşündünüzmü hiç?
İşte bunun cevabı:

Coca Cola yazısını yansıtmalı olarak ters çevirdiğinizde arapça bir yazı teşkil etmektedir. Ve de bu yazıda "La Muhammed La Mekka" yazısı ortaya çıkmaktadır. "La" arapçada olumsuzluk ekidir. Yani bu cümle o zaman: "Muhammedi ve Mekke'yi ortadan kaldırmak" anlamını taşımaktadır. İnanmak güç
seni takdir ettim. daha önce hiç böle bişeyi siteye yazmak aklıma gelmedi. ben sadece meil olarak yollamıştım arkadaşlarıma geçen sene bu konuyu.
adalet nerde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2008, 18:14   #26
Kullanıcı Adı
Neşe
hiç bi şekilde bu ürünleri kullanmıyorum .
kullananlarıda şiddetle kınıyorum.
gözgöre göre hata yapılıyor bu hataya düşmeyelim...
Neşe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-07-2008, 00:22   #27
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar tamam cola ya karsiyiz ancak yukarida yazilanlara inaniyormuyuz gercekten??..
yok yan cevirelim, ters okuyalim, sagdan bakalim, sola yatiralim niye bunlara gerek duyuluyor ki! icmeyin olsun bitsin ama böyle kelime oyunlari bana hic ama hic inandirici gelmiyor..
kimse kusura bakmasin ama coca cola bir markadir ve büyük bir kitleye hitap ediyor böyle büyük kitleye hitap eden bir marka böyle birseye tenezzül etmez..
colayi mi savunuyorum hayir! ama böyle basit seylerede acikcasi kendimi inandirmak istemiyorum..buyrun daha iyisini yapalimda, onu icelim...
kahrolsun amerika deriz amerika sigarasi, kolasi iceriz..var bir terslik ama nerede acaba ;)
arkadaşım teşekkür ediyorum inan benim yada diğer bizim gibi düşünen arkadaşlara güzel bir tercüma olmuşsun....
Alt 03-27-2008, 17:46   #28
Kullanıcı Adı
Akmehmet_Akif
doğru.bide arkadaşlar coco cola ilk yaplıırken dondurmaymış.Adam içine içki koyuyormuş.herkez bağımlı olsun diye sonra America da içki yasağı olmuş.ADAM İLLAKİ NEYAPMALIYIM İLLAKİ MİLETİ BAĞIMLI YAPMALIYIM DİYE İÇİNE KAFEYİN KOYMUŞ.DONDURMAYI İYİ SATTIĞI İÇİN BUNU KOLADA DENEMEYE KARAR VERMİŞ.NEYSE BEN LAFA GELEYİM YANİ COCO COLA BAĞIMLILIKTA YAPIYOR. : :-*
Akmehmet_Akif isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2008, 18:05   #29
Kullanıcı Adı
merve
kesinlikle içmiyorum, içenleride kınıyorum >
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2008, 18:11   #30
Kullanıcı Adı
legend
ilginç bir teori, ama biraz daha kanıta ihtiyacı olabilir. bu arada bende içmem o markayı, sen içiyorsun diye böle yazıyorsun demesin kimse...
legend isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)